Éjjel-Nappal Budapest

Bécy szó szerint "eltette láb alól" Letturát?

rtl.hurtl.hu

2016. október 7. 21:35

Miután Lettura kirúgta Bécyt és Tamást, Jacky segítségével tervet eszeltek ki, hogy bosszút álljanak, azonban a dolog rosszul sült el…

Reggel Lettura megfenyegette Tamást, hogy ha meg akarja tartani az állását, akkor össze kell, hogy kapja magát. Tomi teljesen összezuhant, amit Bori is észrevett és meg is hallgatta a fiú panaszkodását.

Tamás hazafele összefutott Bécyvel, aki bosszút esküdött Tamás ellen és közölte a fiúval, hogy mindent meg fog tenni, hogy lebuktassa Letturát. A beszélgetést azonban a klub tulaja is hallotta, ezért kirúgta Tomit és Bécyt is, Borit pedig előléptette üzletvezetővé. Tamás szörnyen igazságtalannak érezte, hogy ő végig tisztességes próbált maradni, mégis ő szívta meg a legjobban.

 


Bori tovább idegesítette Tamást, pedig a lány csak próbált neki segíteni, de a fiú azt kérte, Boris inkább maradjon ki a dologból. Mindezek után megjelent Paula, aki teljesen kiakadt, hogy Borit még mindig a szerelme közelében látja, ahogyan azon is, hogy Tamást kirúgták.

Bécy ezt kihasználva rávette Tomit, hogy segítsen bosszút állni Letturán és szerezzék vissza a klubot, valamint a fiú állását. A férfinek kész terve volt már, ugyanis megtudta, hogy Lettura a szeretőjét, Jackyt is kidobta, így a lányt is rábeszélte, hogy vegyen részt a bosszúban. A terv az volt, hogy a táncoslány ismét elcsábítsa a klub tulajdonosát, Bécyék pedig felvegyék az egészet, amivel aztán megzsarolhatják Letturát.

 


Paula nem tartotta jó ötletnek, hogy Tamás belekeveredett Bécy tervébe, ezért összeveszett a fiúval. Este a klubban Jacky felkereste Letturát, és egy utolsó estét kért tőle, az ajánlatnak természetesen a férfi nem tudott ellenállni.

 


Nem sokkal később a lány kétségbeesve szólt Bécyéknek, baj van: Leturra nem lélegzik.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#bécy#lettura#bori#bosszú#terv#kirúgás#infarktus

Címlapról ajánljuk