Éjjel-Nappal Budapest

Marci választása mégis Grétire esett

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 12. 20:50

Reggel még mindig fagyos volt a hangulat Gréti és Marci között. Mivel a fiúnak a Rita és közte elcsattant csók miatt rossz volt a lelkiismerete, még egyszer beszélni akart Ritával. Gréti rájött, hogy harcolnia kell a kapcsolatáért, ezért az új lakásukban egy szerelmi vallomással lepte meg Marcit.

Másnap reggel Marci még aznaposan kelt fel az albérlet kanapéján töltött éjszaka után. A fiúnak és Grétinek még a reggeli közben is rossz volt a kedve. Miután Gréti otthagyta az asztalt, Paulának sírta el bánatát, aki azt tanácsolta barátnőjének felejtse el Ritát, mert a fiú őt szereti és gondoljon inkább a jövőjükre, ezért a lány elhatározta, hogy inkább a szerelmére koncentrál.


Eközben Marci meglátogatta Ritát Kristóféknál, hogy bocsánatot kérjen a csók miatt és megkérte ne költözzön el az albérletből. Rita végül szerelmet vallott a fiúnak. A lány és az összezavarodott Marci beszélgetése szexbe fordult. A fiú a történtek után az egyszerűbb utat választva, inkább otthagyta a lányt, arra hivatkozva, hogy át kell gondolnia a dolgokat. Rita félt, hogy a fiú csak játszadozik az érzéseivel.

 


Mindezek után Gréti felhívta Marcit és odarendelte jövőbeli otthonukba, hogy egy romantikus meglepetéssel békítse meg a fiút. A fiú a szerelmes gesztust látva megbocsájtott hisztis barátnőjének, bár a bűntudat emésztette, rájött, hogy szereti Grétit és, hogy csak vele tudná elképzelni az életét.

#Éjjel-Nappal Budapest#gréti#marci#rita#békülés#megcsalás#választás#énb

Címlapról ajánljuk