Éjjel-Nappal Budapest

Karola elveszíti kisbabáját?

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 8. 20:50

Karola reggel szúró fájdalmat érzett a hasában. Nimród nagyon aggódott a baba miatt, és el akarta vinni kórházba szerelmét, de a lány egészen addig nem vette komolyan az egészet, amíg munka közben észre nem vette, hogy vérzik...

Karola és Nimród reggel még az ágyban lustálkodtak, amikor Karola szúró fájdalmat érzett a hasában. A srác erősködött, hogy menjenek el orvoshoz, de a kismama hallani sem akart erről, így inkább elindult dolgozni.

 


A lány munka közben észrevette, hogy egy kicsit vérzik, ezért megkérte Kristófot, hogy vegye át a vendégeit. Karola elmesélte Kristófnak, hogy lehet, hogy baj van, ugyanis folyamatos fájdalmat érez a hasában. Krisi felvilágosította a lányt, hogy ez nem játék, és menjen el minél hamarabb orvoshoz.

 

 

A nőgyógyásznál Nimród is megjelent, és próbálta megnyugtatni szerelmét. A srác még egy kis meglepetéssel is készült, ugyanis megvette leendő kisbabájuk élete első cumiját. A doktornő később megnyugtatta a fiatalokat, ugyanis a kisbabával minden rendben volt.

 


Nimród arra kérte szerelmét, hogy menjen haza pihenni, de Karola hajthatatlan volt, és visszament dolgozni. Épp a pultnál rajzolgatott, amikor Kristóf megkérdezte tőle, hogy mit keres ott, és rávilágított, hogy most már nemcsak magáért, de a gyerekükért is felelőséggel tartozik.

Este a lány bocsánatot kért szerelmétől, és megígérte, hogy vigyázni fog magára - cserébe csak annyit kért Nimródtól, hogy ne parancsolgasson neki.

 
#Éjjel-Nappal Budapest#nimród#elvetél#marci#anyaság#kisbaba#énb

Címlapról ajánljuk