Éjjel-Nappal Budapest

Alexa számára ismét a karrierje lett az első

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 4. 20:50

Alexa és Barbi hazaértek Budapestre, és részt vettek egy szépségversenyen, ahol ők készítették fel a versenyzőket. A szervező amint meglátta Alexát, nagyon lelkes lett, mert felismerte benne Trés Joliet, a kedvenc énekesét, így a kiesett fellépő helyett végül Alexa ugrott be, és hatalmas sikert aratott.

A lányok még mindig egymást marták, mikor megérkeztek a budapesti vonatállomásra. A nagy igyekezetben Alexa kapott egy telefonhívást az egyik megbízójuktól, hogy már egy órája dolgozniuk ott kéne lenniük egy szépségversenyen. Barbi és Alexa hazarohantak, hogy összeszedjék a felszerelésüket és magukat.

 


Amikor megérkeztek kiderült, hogy a főszervező hatalmas rajongója Alexának, és próbálta meggyőzni, hogy térjen vissza az énekesi karrierjéhez, vagy legalább induljon a szépségversenyen. Barbi és Alexa a versenyzőket faggatták, hogy kik szerintük a legesélyesebbek, illetve hogy hogyan érzik magukat. A békés trécselést és a szépítkezést a tavalyelőtti győztes pökhendi közbelépése zavarta csak meg. Majd a tavalyi győztes Beatrix is előkerült, akinek a hajába valahogyan rágó került, a szemöldökét pedig leborotválták, de Alexának és Barbinak sikerült rendbehoznia a lányt.

 


A rendezvényt már csak egy dolog hátráltatta, hogy az énekes fellépő autóbalesetet szenvedett, ezért a rendező megkérte Alexát, hogy helyettesítse őt. Barbiék elégedettek voltak munkáikkal, mikor látták a lányokat a színpadon vonulni. Amikor a versenyt konferáló úriember kénytelen volt a közönség türelmét kérni a kiesett énekes miatt, Alexa mégiscsak vette a bátorságot és fellépett. A lány akkora sikert aratott, hogy úgy gondolta, itt az ideje, hogy az énekesnői karrierjére összpontosítson a romba dőlt szerelmi élete helyett.

A szépségversenyt végül a pórul járt lány nyerte meg, akinek legjobb barátnője és nagy vetélytársa csak második helyezett lett, ezért a lány mérgében bevallotta, hogy ő borotválta le Bea szemöldökét.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#alexa#barbi#szépségverseny#trés jolie#énekesnő#Karrier#énb

Címlapról ajánljuk