Éjjel-Nappal Budapest

Az albérletben mindenki Barbi ellen fordult

rtl.hurtl.hu

2016. március 29. 21:10

Barbi Joe-n kívül az összes lakótársát magára haragította, hiszen a lány olyan irreális szabályokat hozott, amikkel gyakorlatilag senki sem tudott egyetérteni. Az új házirendből jókora perpatvar kerekedett.

Barbi reggel mindenkit az asztalhoz hívott, hogy bejelentse: Zsófika mostantól gyakrabban lesz az albérletben, ezért néhány új szabályt vázolt fel: Lali nem rohangálhat többé meztelenül és nem hallgathat fülsüketítő hangerőn zenét, Alexát és Paulát egy kis odafigyelésre intette, Marcit csendességre, Gábort pedig a csúnya szavak mellőzésére kérte meg. Lalit ezek mellett megbízta még a fürdőszoba kitakarításával is.

Lali elkezdte kitakarítani a fürdőt, természetesen teljesen rosszul. Miközben a srác épp a tükörben vizslatta magát, belépett Barbi, akinek rögtön szemet szúrtak a helyszínen tartózkodó görények, és az is, hogy a Lali takarítása nem volt túlságosan hatékony. A takarítás veszekedésbe torkollott, ahol Barbi megparancsolta Lalinak, hogy rövid időn belül távolítsa el a görényeket a lakásból. Lali felháborodott, hiszen a görények régebb óta élnek a lakásban, mint Barbi, ezért inkább a lánynak kellene kereket oldania az albérletből.
 

Lali elmélyülten üldögélt a nappaliban a görényeivel, amikor megérkezett Gábor. Miközben Barbi a kicsi Zsófikával játszott, Gábor kiszúrt egy leszakadt fejű plüssmacit a kislány játékai között. Ez a maci Andriska volt, Gábor gyermekkori játéka. A srác félrehívta Barbit, és kissé agresszívan kioktatta arról, hogy messziről kerülje el az albérlet lakóinak a privát szféráját, és minden követ meg fog mozgatni azért, hogy az albérlet gyerekmentes övezetté váljon. A vitába egy-egy szó erejéig Lali is beszállt, akinek kifejezetten jól jött Gábor kirohanása.
 

Barbi egészen a szalonig vitte Zsófit, ami szemlátomást nem tetszett sem Paulának, sem pedig Alexának. Barbi rögtön panaszkodni kezdett a srácokról. A lányok próbálták meggyőzni Barbit, hogy kicsikét engedhetne a szigorú szabályaiból, sőt Paula örülne ha Barbi a szalonba is visszatérne.

Lali és Gábor este rögtönzött közgyűlést tartott a konyhában. Mindenki egy véleményen volt: Barbi szabályait el kell törölni! Lali szerint Barbinak inkább el kellene költöznie, Zsófival együtt. Miközben Lali Barbi kiköltözését ecsetelte, betoppant a lány, karján Zsófikával, jobbján az édesanyjával. A lány egyből Alexáék nyakának ugrott. Barbi azt hitte, hogy mindenki ki akarja őt tenni, pedig ez nem volt így, ezt csupán csak Lali mondta, de ezt Barbi egyáltalán nem értette meg.
 

Az albérlet lakói halkan társasjátékoztak a nappaliban, miközben megérkezett Joe is. A lakók próbálták meggyőzni a srácot arról, hogy beszéljen Barbival, mert a helyzet tarthatatlan. Joe cukinak tartotta a társasjátékozó csapatot, és bement a menyasszonyához. Megpróbálta jobb belátásra bírni a szerelmét, és meggyőzni arról, hogy túldramatizálja a helyzetet.

Mindeközben Roland és Kristóf ellenségeskedése tetlegességig fajult, Liza pedig elég nagy zűrt okozott egy belvárosi étteremben, végül Karesz mégis családtaggá fogadta
#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#görények#marci#alexa#zsófi baba

Címlapról ajánljuk