Éjjel-Nappal Budapest

Miri úgy dönt, új életet kezd Adriánnal

rtl.hurtl.hu

2015. november 25. 19:45

Miri és Adrián Debrecenbe költöznek, Gábor pedig Leával próbálja elfelejteni Franciskát.

Gábor reggel még mindig azon őrlődik, hogy megcsókolta Franciskát. Amikor később találkozik a lánnyal a cukrászdában, Franciska először hidegen viselkedik vele, aztán egy óvatlan pillanatban bevallja, hogy tegnap óta egyfolytában Gáboron jár az esze. A fiú azonban a saját érzelmeit visszafojtva közli, hogy semmi nem történhet közöttük a továbbiakban, mert a családról van szó! Később megpróbálja elterelni a gondolatait Franciskáról, ezért felhív magához egy lányt a szobájába., de Franciska váratlanul megjelenik és féltékenyen reagál.
 

Evelin számára még mindig sötét a világ a Marcival való szakítás óta. Bori elhatározza, hogy kihúzza Evelint a gödörből, és bátorítja a lányt, hogy kezdjen el flörtölni az újonnan felvett táncossal, Patrikkal. Evelinnek egyre jobban tetszik, hogy Patrik úgy táncol, ahogy ő fütyül. De amikor az est megkoronázásaképpen szeretkezésre kerülne sor, Evelin az utolsó pillanatban belátja, hogy az érzelmek nélküli szex nem neki való.
 

Miri becsapva érzi magát, amikor Adrián váratlanul megjelenik, és el akarja hívni magával. Mivel azonban a fiú a csókuk után másfél hétig egyáltalán nem jelentkezett, Miri először hidegen elutasítja. Miri később mégis felkeresi a fiút, de válaszok helyett egy romantikus piknikben lesz része a Planetárium vetített csillagjai alatt. Miután Adrián megvédi Mirit két részeg sráctól a nagy izgalomban még szexre is sor kerül közöttük. Miri arcáról azonban lefagy a mosoly, amikor Adrián bejelenti, hogy új munkája van, és Debrecenbe költözik. Miri kiakadva elrohan, de Adrián utoléri és megkérdezi a lányt, hogy elköltözne-e vele Debrecenbe. Miri igent mondd, és este be is jelenti a távozását Kareszéknak a lakóhajón.
 
#Éjjel-Nappal Budapest#miki#timi#emese#zsófi baba#miri#margó#evelin#marci#dávid#énb#bécy#alexa#bori#szúnyog

Címlapról ajánljuk