Éjjel-Nappal Budapest

Gábor szerelmet vall Franciskának

rtl.hurtl.hu

2015. november 23. 19:45

Franciska visszajön Budapestre, amivel jól összezavarja Gábort, Balázs és Sári pedig wellness hétvégére mennek.

Gábor eléggé ideges, amikor reggel kiderül, hogy el kell hoznia a pályaudvarról Franciskát. Amint újra találkozik a lánnyal, egyértelművé válik, hogy még mindig szerelmes belé. Igyekszik küzdeni az érzéseivel, ezért aztán nem örül neki, amikor Lali meghívja Marikát, Gazsót és Franciskát is az albérletbe az est házibulira. Marika, aki átlát a szitán, egész este féltékenyen őrzi Franciskát. Gábornak végül Joe és Paula segítségének köszönhetően sikerül négyszemközt maradnia Franciskával, és bevallja neki, hogy még mindig őt szereti. Egy csókra is kísérletet tesz, ám Franciska – aki maga sem közömbös Gábor iránt – elhárítja a közeledését, és faképnél hagyja.
 

Reggel Timi csak egy lehetőséget lát arra, hogy elűzze Miki rosszkedvét: valahogy el kell érnie, hogy Miki bosszúterve beteljesedjen. Ezért Miki nevében ír egy szerelmes levelet Barbinak, amelyet Mikinek kell elvinnie Ildikónak. A terv sikerül, Ildikó továbbadja a levelet Barbinak, és a lány megtudja, hogy Miki állítólag el akarja hagyni Budapestet. Barbi tétovázik, hogy megállítsa-e Mikit. Ám amikor Barbi el akar búcsúzni tőle, nem tudja visszafogni magát és megcsókolja a férfit.
 

Reggel Margó közös kávézásra hívja Sárit és Balázst: aggódik amiatt, hogy nincsenek rendben a dolgaik, és azt javasolja nekik, hogy adjanak maguknak még egy esélyt – épp ezért be is fizette őket egy wellness-üdülésre, ahol csak egymással kell foglalkozniuk. A fiatalok Zsófival együtt be is csekkolnak az üdülőbe, de Sári eleinte még egy kissé feszült. Mindeközben egy kellemetlen idős nő is zaklatni kezdi őket, akinek Balázs végül határozott hangon beolvas. Sári megenyhül, amikor látja, hogy Balázs mennyire féltő és gondos apaként képes viselkedni.
 
#Éjjel-Nappal Budapest#miki#timi#emese#zsófi baba#miri#margó#evelin#marci#dávid#énb#bécy#alexa#bori#szúnyog

Címlapról ajánljuk