Éjjel-Nappal Budapest

Alexa új dala nagy sikert arat!

rtl.hurtl.hu

2015. július 31. 20:35

Joe gyanakodni kezd Mikire, Marci és Evelin pedig végre egymásé lesznek.

Marci reggel még mindig mérges, mert nem tudott Maja miatt Evelinnel lefeküdni. Kristóf azt tanácsolja neki, hogy be kellene mesélni Majának, hogy ő és Evelin szakítottak. Ezek után Maja már biztos nem fog azon mesterkedni, hogy megakadályozza kettejük között a szexet, hanem békén hagyja Marcit. A terv azonban balul sül el, mert Maja ezúttal szerelmi bánatában akarja megvigasztalni Marcit.


Alexa reggel még mindig teljesen rekedt, és Bécyt okolja ezért. Dühödten azt követeli tőle, hogy hagyja őt végre békén az örökös féltékenykedésével és kavarásával. Alexa csupán Robitól fogad el segítséget, aki őt azonnal a bokszstúdióba hurcolja, és hatékony módszert vet be. Mivel Alexának le kell küzdenie Bécyvel kapcsolatos frusztrációját, Robi saját kezűleg fest Bécyről egy arcképet, amin aztán Alexa kitöltheti a mérgét. A módszer működik, visszanyeri a hangját. Alexa felénekli a dalát, amivel még a lakótársainál is óriási sikert arat, nagyon jónak találják a felvételt.


Joe és Miki között vita támad reggel, amikor Miki felháborítónak tartja, hogy a lakók ki akarták dobni az albérletből a lányát, Maját. Később egy csomagot szállítanak a boksz klubba Kanadából, és ekkor Joe újfent gyanakodni kezd. Azt képzeli, hogy Miki illegális üzleteket bonyolít le a boksz klubban. Azonban kiderül, hogy a csomagban csupán egy baba van, Majának. Valamivel később aztán Joe rengeteg pénzre bukkan az irodában, amelynek eredetéről semmit nem tud.

#Éjjel-Nappal Budapest#alexa#marci#evelin#miki#énb

Címlapról ajánljuk