Éjjel-Nappal Budapest

Zsófi lefekszik Kornéllal

rtl.hurtl.hu

2015. július 21. 20:35

Rob és Alexa közös munkába kezdenek, Zsófi pedig képtelen dönteni Félix és Kornél között.

Gábor reggel örömmel jelenti be, hogy kapott egy pár hónapos masszőri állást egy erdélyi luxusszállóban – ez beindíthatja a karrierjét és egy csomó pénzt kereshet. Még ma este elutazik. Mindenki örül Gábor sikerének, csak Lali esik kétségbe. Ezért elmegy Marikához, akinek azt hazudja, hogy Gábor el akarja szöktetni Franciskát, ezért utazik Erdélybe. Mikor Gábor meglátogatja az anyját, az nem lát más lehetőséget, mint hogy bezárja Gábort a lakásba. Gábor végül kiszabadul a lakásból, nagyon leteremti Lalit, majd látván Lali szomorúságát kibékül vele.


Zsófi egyre jobban kétségbeesik a két férfi közötti vívódása során. Mikor Félix felkínálja, hogy kezdjék újra, és költözzenek össze, Zsófi összezavarodva elmenekül. Regina azt tanácsolja, hogy jöjjön először tisztába az érzelmeivel, és azzal, hogy mit akar. Mikor Zsófi erre végleg el akar köszönni Kornéltól, nem várt fordulatként végül lefekszenek egymással.


Miután DJ Rob egy király estét nyomott le, Bécy nemcsak állandó DJ-ként szeretné alkalmazni, hanem Alexa producereként is, hogy írjon a lánynak egy számot. Mikor Bécy ráadásul Dávid lakásában felajánl neki egy szobát is, DJ Rob rábólint. Ami Alexát illeti, Rob először maga szeretne képet alkotni a lányról. Bécy erre megpróbálja Alexát rábeszélni, hogy adjon DJ Robnak egy esélyt, de a lány azt állítja, hogy feladta a zenei karrierről szőtt álmait. Titokban viszont a lány az álmát Bécy nélkül akarja megvalósítani, ezért egyedül keresi fel DJ Robot. Ők ketten jól megértik egymást és DJ Rob rábólint a közös munkára.

#Éjjel-Nappal Budapest#regina#felix#gábor#alexa

Címlapról ajánljuk