Éjjel-Nappal Budapest

Dani és Bori titkos viszonyba kezdenek

rtl.hurtl.hu

2015. július 9. 20:35

Miközben Dongó és Miki összeverekednek, Bori és Dani lefekszenek egymással.

Joe akarata ellenére hagyja magát rábeszélni, hogy Mikivel töltse a napot a motoros kocsmában. Gyorsan leesik neki, hogy Mikinek tervei vannak. Újra ő akar a motoros banda vezetője lenni, ezért a kocsmában felrázza az elpuhult társaságot. Dongónak nem tetszik Miki akciója, veszekedni kezdenek. Joenak épp hogy sikerül megakadályozni egy tömegverekedést és eléri, hogy Dongó és Miki ketten mérkőzzenek meg.


Bécy nem akarja bevallani magának, hogy szüksége van Dávidra a klubban, de Dávid is makacskodik. Bár elárulja Bécynek, hogy nem jött össze a berlini munka, nem mutat érdeklődést az iránt, hogy visszakapja a régi munkáját. Dávid azalbérletben keres vigasztalást, de a lakók nem foglalkoznak vele. Amikor a világfájdalmával kétségbeesésében Millára támaszkodik, Bécy közbelép, és elrabolja Dávidot, hogy megmutassa neki az új lakását, amit ő szerzett neki. Bécy felfogta, hogy szüksége van Dávidra, és szállást kínál neki, de Dávid annyira sértve érzi magát, hogy nem fogadja el.


Borinak elege van abból, hogy mindenki szívatja Dani miatt. Amikor Lili újra szembesíti azzal, amit tett, Bori rájön, hogy tényleg bunkó volt a fiúval. Elkapja őt a sport centrum előtt, hogy bocsánatot kérjen, de Dani újra lekoptatja. Amikor Dani egy másik lánnyal jelenik meg a klubban, Bori féltékenyen reagál, és sértődötten lelép. Dani később elmegy hozzá, és a felindult veszekedés szexbe torkollik. Bori belátja, hogy a szex Danival minden, csak nem rossz. Ennek ellenére azt kéri tőle, hogy a dolog egyelőre maradjon köztük.

#Éjjel-Nappal Budapest#dani#bori#alexa#bécy#miki#dongó

Címlapról ajánljuk