Éjjel-Nappal Budapest

Drex nem bír ellenállni Izának

rtl.hurtl.hu

2015. június 17. 20:35

Miközben Joe egyre bizonytalanabb Barbival kapcsolatban, Drex lefekszik Izával.

Joe nem veszi fel Barbinak a telefont, mert sejti, miért hívja: tudni akarja Joe döntését, megpróbálja vele újra, vagy sem. Bár Joe még mindig érez valamit Barbi iránt, de azzal is tisztában van, hogy Barbinak nem rá van szüksége.Amikor Miki tudomást szerez a dologról, meg akarja győzni Joe-t, hogy neki szüksége van a szabadságra, és Barbi csak „bezárná” őt. Amikor még Ildikó is kiosztja Joe-t, hogy el kell engednie végre Barbit, Joe egyre inkább kételkedni kezd magában.
 

Alexa örül, hogy próbafelvételt készít vele a producer, ami nagyon bosszantja Borit. Amikor a próbafelvételen kiderül, hogy Alexának sürgősen énektanárra van szüksége, Bécy azt hazudja, hogy Borit kell korrepetálásra küldenie, és megkéri Alexát, hogy „támogassa” ebben Borit. Eleinte úgy tűnik, még működik is a terv, ám aztán Borinál elszakad a cérna. Megmondja Alexának az igazat: Alexa egyáltalán nem tud énekelni! Alexát ez nagyon bántja, és megvádolja Bécyt, hogy megint hazudott neki.
 

Drex rettentő bánatos, mert Mirinek nincs kedve szeretkezni. Amikor Izabella megtudja, hogy Drexnek nem a legjobb a szerelmi élete, megszimatolja az esélyt: újból rámászik Drexre, aki eleinte még ellen is tud neki állni. Ám amikor még össze is veszik Mirivel, dacból enged Izabella csábításának. Megcsalja vele Mirit. Utána azonban annyira kínozza a lelkiismerete, hogy amikor Miri le szeretne feküdni vele, ő elutasítja…
 
#Éjjel-Nappal Budapest#miri#drex#iza#bécy#alexa#bori#barbi#miki#énb

Címlapról ajánljuk