Éjjel-Nappal Budapest

Milán karjaiban vígasztalódik Miri

rtl.hurtl.hu

2014. december 16. 19:45

Milán vígasztalja Mirit, és egy csók is elcsattan köztük, azonban Dávid rajta kapja őket, így ez nem sokáig marad titokban

A Mirivel való szakítása után Karesz meg van győződve arról, hogy megszerezheti magának Hannát,aki éppen összeveszett Áronnal. Milán a lakóhajón a szomorú Mirit vigasztalja, aminek során még egy csók is elcsattan közöttük. Karesz szemtanúja lesz annak, hogy Áron és Hanna ismét összebékülnek.Amikor röviddel ezután Karesz megjelenik a lakóhajón, Dávid elszólja magát és kifecsegi, hogy látta Mirit és Milánt csókolózni.

Amikor Dongó reggel megjelenik a lakásban, Barbi megtudja, hogy szakítottak Lucával. Barbi a saját feladatának tekinti, hogy kibékítse őket. Barbi felkeresi Lucát, de nem jár sikerrel. Barbi kérésére Joe megígéri, hogy megszervez egy „véletlen” találkozást, amikor Dongónak módja lesz összejönni Lucával. Amikor végül mind a négyen egy asztalnál ülnek és Barbi már azt hiszi, hogy sikerül Dongót és Lucátismét összehoznia, Luca elmondja, hogy sikerült megtalálnia álmai férfiját. Csak Joe tudja, hogy Luca őrá gondol.

Bori azzal akarja megnyerni magának Viktort, hogy egy sexy fotót küld neki saját magáról. Amikor azonban Bori felmegy az albiba, megdöbbenve látja, hogy a képét eltorzították, és összefirkáltál - mint ókiderül, Dorina műve. Bori bosszút esküszik. Később Bécy klubjában alkalma is adódik rá, amikor lefényképezi Dorinát a WC-n ülve, aztán a kinagyított fotókkal kitapétázza a férfivécét. Dorina ezen iszonyúan kiakad, amiért Bécy figyelmeztetésben részesíti.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.
  

#Éjjel-Nappal Budapest#miri#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk