Éjjel-Nappal Budapest

Dávid és Anikó egymásra hangolódott

rtl.hurtl.hu

2014. április 30. 21:30

Hanna ismét féltékenységi vitába keveredett Áronnal. Regina és Rebeka alig várták, hogy újra lássák egymást. A romantikus napba viszont belecsöppent Vanda, aki kellemetlenül érezte magát közöttük. Dávid és Anikó együtt töltötték a napot a hajón és nagyon jól egymásra hangolódtak.

Hanna reggel egy nyugtalan éjszaka után még mindig attól tart, hogy Áronnak miatta vannak gondjai a családjával. Áron siet az esti csocsó verseny miatt, mégis megnyugtatja Hannát, és elmondja, hogy számára Hanna a legfontosabb ember a világon. A csocsó versenyen egyszercsak megjelenik Bori, aki ráhajtott Áron egyik haverjára és Hanna megrökönyödésére Áron ettől dühös lesz. Hanna kérdőre vonja Áront, tudni akarja, érez–e még mindig valamit Bori iránt. Ezen úgy összevesznek, hogy Hanna dühösen lelép. Amikor otthon bizalmasan elmeséli az egészet Szabinak, arra az elhatározásra jut, hogy bocsánatot kér Árontól, és a jövőben jobban meg fog benne bízni.

Regina, Rebeka és Vanda csajos bulit terveznek. A Symbolban Kristóf rányomul Vandára, a lány élvezi a flörtöt, de Regina éktelenül kikel magából és kiosztja Kristófot, hogy ne merjen közeledni a testvéréhez, Kristóf és Vanda is kikéri magának, és kitör a botrány. Vanda dühösen elviharzik. Regina megpróbál beszélni vele, mire Vanda azt vágja a fejéhez, hogy egyáltalán nincs joga anyáskodni fölötte. Reginát sokkolja, amit hall. Rebeka megvigasztalja kedvesét, Regina pedig elhatározza, holnap újra beszél testvérével.

A lakóhajón Dávid és Anikó egész nap minden helyzetben cikizik egymást. Az egyetlen vendég a lakóhajón panaszt tesz, mert eldugult a WC, és nagyon nagy bűz árad belőle, Anikó hátba támadja Dávidot, de aztán segít neki megoldani a problémát. Dávid és Anikó hirtelen ötlettől vezérelve végül játékos takarítással töltik a délutánt. Dávidnak be kell látnia, hogy nagyon is dögösnek találja Anikót. Este óvatosan megpróbál flörtölni Anikóval, ám csak addig, míg Marci haza nem ér. Dávid bánatára Anikó eltűnik Marcival a kajütben. A csalódott Dávid be kell, hogy lássa, többet érez Anikó iránt puszta barátságnál.
#Éjjel-Nappal Budapest#RTL Klub#dávid#anikó#rtl

Címlapról ajánljuk