Éjjel-Nappal Budapest

Lali elveszett Berlinben

rtl.hurtl.hu

2014. április 14. 21:30

Lali az átbulizott éjszaka után, egy padon ébredt és fogalma sem volt róla, hogy hol van. Regina remekül érezte magát Rebekával, az éjszaka után az egész napot is együtt töltötték. Kirabolták az ügynökséget. Anikó nem bírta elviselni Marci közeledését, ezért úgy döntött elküldi.

Lali egy padon ébred Berlinben, nem érti, mi történt, nincs meg a mobilja, a pénztárcája. Találkozik Fecóval, aki szintén nem tudja, mi van, aztán Nórival is, aki azt hiszi, a dumával csak be akar vágódni nála, így elhajtja.. Gábor találja meg a két másnapos jómadarat. Lali később elrontja Gábor és Alexa romantikusnak képzelt városnézését. Később Fecóval együtt szeretnék egy kicsit felforgatni Berlint, és hagyják, hogy két promós csaj rábeszélje őket, hogy menjenek el egy klubba. Ott véletlenül összefut Nórival, de megint nagy a pofája, ami egyszerűen taszítja a lányt, Ez szíven üti Lalit.

Reggel Regina úgy ébred, hogy azt hiszi, egyéjszakás kalandja már odébb is állt, de Rebeka már várja a zuhany alatt, utána pedig mindketten nagy élvezetet lelnek abban, hogy Barbi máris igazi párt lát bennük, amire rá is játszanak. Gyorsan rájönnek, hogy kedvelik egymást, és Rebeka meghívja Reginát egy kávéra a nagymamájához. A látogatás után Regina megnyílik Rebeka előtt, és elmeséli neki a családi problémáit. Már egynapi ismeretség után is hihetetlenül közel kerülnek egymáshoz.

Anikó borzasztóan ideges, mert küszöbön áll a döntő jelentőségű fotózás a hongkongi divatcég számára, és bosszantja, hogy Marci képtelen kontrolálni, hogy érez iránta. Marci ugyanakkor bebizonyítja, hogy nagyon profi munkát végez, és ebben nem akadályozzák az érzelmei: tökéletesen lezavarja a fotózást a modellekkel. A képek nagyszerűen sikerülnek, és örömében Anikó egy pillanatra majdnem megfeledkezik magáról - közel vannak hozzá, hogy csókolózzanak -, de az utolsó pillanatban Anikó visszahőköl, majd nem sokkal később azzal vádolja a fiút, hogy csak ki akarja használni a helyzetet. Marci berág, és úgy hagyja el az ügynökséget, hogy elfelejti bezárni az ajtót. Mikor Anikó Zoli társaságában visszamegy, azzal kénytelen szembesülni, hogy betörtek az ügynökségre... mindent elvittek, hiába dolgoztak. Anikó dühös, és Marci fejéhez vágja, hogy képtelen uralkodni magán, emiatt dolgozni sem tud vele a továbbiakban.
#Éjjel-Nappal Budapest#RTL Klub#gábor#alexa#fecó#rtl

Címlapról ajánljuk