Éjjel-Nappal Budapest

Izzik a levegő Dorina és Kristóf közt

rtl.hurtl.hu

2014. február 10. 20:10

Dorina folyamatosan lekoptatta eddig Kristófot, ám egy tanfolyam miatt kénytelen volt közeledni a fiúhoz. Lali beváltotta ígéretét, Marci pedig kibékült Anikóval.

Marci reggeli közben összeveszik Reginával, aki azzal vádolja, hogy elzavarta a barátnőjét a városból. Amikor még Joe is beavatkozik, Marcinak elege lesz. Mérgesen elhagyja a lakást és a festéssel engedi ki a gőzt, közben Fannin vezeti le a feszültséget. Marci rögtön elnézést kér a viselkedéséért, ám amikor majdnem megcsókolnák egymást, Anikó megérkezik Szegedről. Marci és Anikó ismét csúnyán összevesznek azon, hogy ki rontotta el a kapcsolatukat, mire Marci fogja magát, és mérgesen elmegy. Később Fanni reménykedik, hogy így végleg meg tudja szerezni Marcit magának. Időközben viszont Joe még egyszer megpróbál hatni Marcira és eléri, hogy a fiú elnézést kérjen Anikótól a lakóhajón. Kibékülnek egymással, de Marcit gyötri a rossz lelkiismerete, hogy megcsalta Anikót Fannival.

Lali megvalósítja a fenyegetését, és kiköltözik a lakásból, de abban reménykedik, hogy útközben valaki vissza fogja tartani. Amikor viszont mindenki elengedi, teljesen kiborul: nem marad se pénze, se barátja, se lakása. Még Fecó hirtelen visszatérése sem tudja felvidítani. Lali csak az után érzi, hogy a szerencse ismét az ő oldalán áll, amikor Fecó kitalálja, hogy kanapészörföljenek. Győző befogadja őket, és még költőpénzt is ad nekik. Amikor Fecó később Győző összebújós buliján félreérti a szabályokat, azonnal az utcára kerülnek. Lali honvágyat érez az albérlet iránt, de nem marad más lehetősége, mint hogy egy kocsmában töltse az éjszakát zárásig.

Ádám kötelezővé teszi beosztottainak, hogy még aznap elvégezzenek egy elsősegély tanfolyamot. Dorina ideges emiatt, ráadásul a kurzus alatt pont Kristóffal kell egy csapatban lennie, ahol egyértelműen látszik, hogy vonzódnak egymáshoz. Kristóf magabiztosan kihasználja a gyakorlatokat, hogy közelebb kerüljön Dorinához. Amikor a lélegeztetésnél megcsókolja a lányt, hirtelen megjelenik Zita, és kiborul. Dorina meg van róla győződve, hogy Zita emiatt végre szakítani fog Kristóffal, de a lány Kristóf oldalára áll. Zita szentül hisz abban, hogy nővére ismét el akarta csábítani barátját.
#Éjjel-Nappal Budapest#RTL Klub#dorina#rtl

Címlapról ajánljuk