Éjjel-Nappal Budapest

Gábor leleplezte Ádám "sötét" üzletét

rtl.hurtl.hu

2014. február 6. 20:10

A szállítmány megérkezett, Gabi pedig jó helyen volt, jó időben. A gond csak az volt, hogy a táskában mást talált, mint amit remélt.

Regina Zsófit hibáztatja azért, amiért elmérgesedett a viszonya Rékával. Legfőképp Joe viseli nehezen az állandó veszekedéseket. Regina rosszkedvűen megy dolgozni a lakóhajóra, ahol a részeg Rékát vissza kell fognia, hogy ne zargassa a megrémült vendégeket. Réka mélyen meg van bántva, amiért Regina megcsalta őt, és egy ilyen hazug nőszemélytől nem akar semmit. Regina hálás, amikor később Kriszti felbukkan és el akarja terelni Réka figyelmét. Ám kiderül, hogy a lányokat csak egy cél vezérli: kibékíteni Reginát és Rékát egymással. Kriszti és Magda bezárják őket egy kávézó illemhelyiségébe. A terv viszont rosszul sül el, mivel Regina közli Rékával, hogy szakít vele. Réka dühösen elsiet és a többi lány is megszakítja Reginával a barátságát.

Gábor borzasztónak találja, ahogy Alexa hagyja, hogy Ádám mindenféle ajándékkal megvásárolja őt. Alexát viszont meglehetősen idegesíti Gábor féltékenysége. Amikor Gábor fültanúja lesz Ádám és Dongó egyik beszélgetésének, ahol gyanús áru átadásáról van szó, biztosra veszi, hogy drogbiznisz van a háttérben és ezúttal biztos benne, hogy lebuktathatja Ádámot Alexa előtt. Ám a leleplezés nem úgy sül el, ahogy azt Gábor képzelte...

Karesz és Hanna meglátogatják Áront munka közben. Karesz ezután pénzszerzésben összeméri tudását Áronnal. Kellemes délutánt tölt együtt a banda, később viszont összefutnak Borival. Áron végül este titkos helyére viszi Hannát, hogy a nap végét is feldobja a Borival való találkozásuk ellenére.
#Éjjel-Nappal Budapest#RTL Klub#gábor#alexa#rtl

Címlapról ajánljuk