Éjjel-Nappal Budapest

Megnyitotta üzletét Anikó és Marci

rtl.hurtl.hu

2013. november 27. 20:10

Ha nehezen is, de elérkezett a nagy pillanat az álompár számára: megnyithatták közös üzletüket a nagyközönségnek. Joe és Barbi napja feszülten telt, Lali pedig bebizonyította Andrásnak: helye van a mulatós szakmában!

Reggel Lali bejelenti, hogy nem fogja elénekelni András számát, mivel az nem illik hozzá. Gábornak azonban mégis sikerül rábeszélnie Lalit, hogy ne hagyja elveszni ezt a lehetőséget és menjen el a felvételre. Miután Lali beszerzett magának egy cowboy szerelést, megjelenik a hangstúdióban. Viszont továbbra sem érzi ezt a szerepet a magáénak, így kifakad András előtt, de mindezt úgy teszi, hogy azzal ötletet ad Andrásnak egy mulatós számhoz. Ketten meg is írják a tökéletes dalt, ami máris jobban illik Lalihoz. Kezdődhet a Lalipop!

A hangulat nem javul Barbi és Joe között. Barbi mérges, mert Joe nem akarja az általa kívánt napon elvenni. Amikor még azt is bevallja Joenak, hogy abbahagyta a tabletta szedését, hatalmas vita alakul ki közöttük. A következmény: Barbi kiköltözik, és az édesanyjához menekül. A kialakult helyzetben Joe onnan kap segítséget, ahonnan nem is várná: Hanna ad neki tanácsot, amit meg is fogad. Joe visszamegy dolgozni a műhelybe, és felkeresi Barbit, hogy bocsánatot kérjen. Barbi visszaköltözik, de a gyerekkérdésben továbbra sincsenek közös hullámhosszon Joe-val...

Marci bocsánatot akar kérni a szülinapos Anikótól a tegnapi vitájuk miatt, de Anikó csak az ügynökség megnyitójával akar foglalkozni. Röviddel a megnyitó előtt azért mégis kibékülnek. S bár vannak pillanatok a buli alatt, mikor Anikó nagyon megharagszik Marcira, végül mégis olyat tesz a fiú, ami után fülig ér a szája Anikónak!
#Éjjel-Nappal Budapest#RTL Klub#anikó#marci#rtl

Címlapról ajánljuk