Éjjel-Nappal Budapest

Regina barátnői tönkreteszik a lány életét

rtl.hurtl.hu

2013. október 4. 20:50

Az Egerből érkező, rég nem látott barátnők bármerre járnak leégetik Reginát, ráadásul az albérletben mindenkinél kihúzzák a gyufát. Mivel Regina ezt nem ismeri fel, hanem inkább alkalmazkodik a csajokhoz, ezért a többieknek közbe kell lépniük, hogy ne veszítsék el barátjukat.


Réka, Kriszti és Magda, Regina egri barátnői valósággal berobbannak a lakóközösség reggelijébe néhány üveg borral. A lakók sokkolódnak, de Regina szerint ez inkább vicces, és ímmel-ámmal megnyugtatja Joe-t és a többieket. Mindazonáltal nem tud arról, hogy Kriszti végül beavatkozik Lali és Gábor fogadásába. Pénzért úgy akar tenni, mintha tetszene neki Lali. Lali máris örül, hogy legalább a fogadást megnyeri, de Kriszti bezsebeli a pénzét, aztán gúnyt űz Laliból. A lányok végül elmennek az albérletből, majd egy randalírozás után kidobják őket egy koktélbárból. Nem meglepő módon a visszaúton felszednek két pasit, majd hatalmas lármával visszaérkeznek az albérletbe. Ott Regina lakótársai végérvényesen fellázadnak, ráadásul Zsófi Regina szemére veti, hogy egész nap egyedül kellett dolgoznia Tomival a bárban. Joe kidobja a lánybandát. Reginának viszont elege lesz a „kicsinyes barátaiból”, haladéktalanul csatlakozik a lánycsapathoz, és részegen a volt nője, Réka karjaiba rohan. Az albérletben a többiek nem értik mi történhetett barátjukkal, és úgy döntenek, visszaszerzik maguknak az igazi Regit.

Rita egyedül ébred fel, mert Endre már azzal van elfoglalva, hogy takarítónőket hajtson végig a lakásán, mintha Trixi és a családja mindent koszosan hagytak volna hátra. Rita megbántódik, de aztán megenyhül, és elmegy Endrével a férfi éttermébe. Ott azonban nyilvánvalóvá válik számára, hogy nem illik össze kettejük világa. Rita unatkozik az előkelő golfklubos barátok mellett, és zavarja, hogy Endre úgy kezeli őt, mintha csak egy néma dísz lenne. A barátnőjénél, Trixinél talál megértésre. Emiatt később összeveszik Endrével – és amikor a férfi lehordja, Rita végérvényesen rájön, hogy különböző értékeket tartanak fontosnak. Csalódottan szakít az egyáltalán nem megértő Endrével, és Trixi családjánál lel vigaszra.

Hannának magolnia kell, de otthon zavarják a barátai. Vitába keveredik a többiekkel és Borinál köt ki, ahol a tanulás helyett inkább Petivel flörtöl. Bori mérges, és megfenyegeti Hannát, a lány viszont ennek ellenére sem tud ellenállni, amikor Peti később hazakíséri őt. Megcsókolja a fiút, Peti mosolyából pedig talán túl messzemenő következtetéseket von le.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Címlapról ajánljuk