Éjjel-Nappal Budapest

Endre csak kihasználta Ritát

rtl.hurtl.hu

2013. szeptember 4. 20:50

Egy SMS buktatta le a gazdag üzletembert, akiről kiderült, hogy még mindig házas, és esze ágában sincs elválni a feleségétől.


Lalinak születésnapja van, de nem foglalkozik vele, mert azonnal Szlovákiába akar utazni, hogy álmai nőjét, Andreát meglátogassa, akivel hetek óta chatel, és aki múlt éjjel „szerelmet“ vallott Lalinak. Bérlőtársai, élükön Gáborral, kételkedve fogadják a hírt. Gábor azt mondja Lalinak, hogy legalább egy fotót kérjen a lánytól. Andrea kis hezitálás után küld egy képet és kiderül, hogy csodaszép lány, így Lalit már pláne képtelenség a szándékától eltéríteni. Mivel Lalit képtelenség lebeszélni a szlovák útról, Gábor szükségét érzi annak, hogy a Lalinak szánt születésnapi meglepetést (Bunyós Pityuval való fellépést) idő előtt felfedje. Lali egy nappal későbbre halasztja az utazást. A fiú az öccsét, Gyurikát is meggyőzi, hogy menjen vele Szlovákiába. Gábor észreveszi, mennyire fontos az egész dolog Lali számára, és másnap ő is bele akar vágni a kalandos szlovák útba.

Carlos összetűzésbe keveredik Kristóffal a bárban az italválasztás miatt, de Kristóf, Zsófinak köszönhetően, aki az oldalára áll a vitában, megnyeri a szópárbajt. Mivel Carlos sokáig nem tűrheti ezt, megpróbálja később Zsófit a saját oldalára állítani, de a lány lekoptatja. Carlos Marcihoz fordul tanácsért, és megtudja tőle, hogy Kristóf milyen mély sebeket ejtett korábban Zsófin. Amikor Marci dühösen azt gondolja, hogy Carlos csak a céljai elérésének érdekében akarja kihasználni Zsófit, Carlos megnyugtatja őt, hogy őszintén érdeklődik Zsófi iránt. A lakóhajóhoz visszafelé kihasználja az alkalmat, hogy ő kísérhesse Zsófit Lali fellépésére, mivel Kristóf nem akar menni. Lali fellépése a saját, eddig valóra nem vált álmára emlékezteti Zsófit, amiről mesél is Carlosnak. A fiú azt tanácsolja neki, hogy lemezjátszót használjon a dj-zéshez, sőt gondolkozzon el azon, hogy topless dj-ként is dolgozhatna. Zsófi ettől mélyen sértve érzi magát, és tüntetőleg visszavonul Kristóffal csókolózva a szobájába.

Rita rózsaszín ködben úszva tölti el az estét Endrével egy szálloda luxuslakosztályában, de véletlenül megtudja, hogy a szerelme nem is vált el a feleségétől, hanem továbbra is harmonikus kapcsolatban él vele. Rita dühösen és mélyen letörve hagyja el a hotelt.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Címlapról ajánljuk