Éjjel-Nappal Budapest

Gábornak tényleg a duci lányok kellenek

rtl.hurtl.hu

2013. augusztus 31. 20:05

A rengeteg zrikálás és bántás után Gábor felülemelkedett azon, hogy mások mit gondolnak róla, és barátai előtt is felvállalta, hogy neki márpedig a molett csajok kellenek.


Marci és Dia szerencsétlenül összefutnak Reginával, aki megint kiosztja Diát. Marci és Regina összekapnak, de a lány belátja, hogy nem tehet Dia és Marci szerelme ellen semmit. Közben Anikó is azt gondolja, hogy nem sok jövője van kettejük kapcsolatának.

Karesz először nem akar elmenni az edzésre, de végül csak odamegy. Amikor ott aztán apja kedvenc tanítványa provokálja, eljár a keze. Apja erre kidobja, Karesz pedig mérgesen és sértődötten hagyja ott a boksztermet. Karesz úgy véli, apja kivételez a kedvenc tanítványával, ami miatt igazlova látja elméletét, miszerint semmi értelme az apjával próbálkozni. Ennek ellenére Imre este megjelenik nála, és szokatlanul megértőnek és szeretetteljesnek mutatkozik. Karesz nem tudja, hová tegye a dolgot.

Gábor nagyon odavan Ágnesért, és majdnem lefekszenek egymással, amikor hallja, hogy a többiek hazaértek. Gábornak hirtelen nem sikerül. Míg a magabiztos Ágnes egy szál fehérneműben csatlakozik Ritához és Reginához, Gábor majd elsüllyed a szégyentől. Ágnes észreveszi ezt, és kérdőre vonja Gábort. Tán szégyelli? Hiszen tetszik neki, amit lát, vagy nem? Ágnes felvállalja alakját, és Gábor rájön, hogy rosszul viselkedett. A többiek szeme láttára Gábor bocsánatot kér, és szenvedélyes csókolózásba kezdenek, végül pedig Gábor szobájában kötnek ki.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Címlapról ajánljuk