Éden Hotel

„Nagyon fájt a lelkem, összeomlottam” – megtörten távozott Jázmin az Éden Hotelből, miután Kendy kiejtette

rtl.hurtl.hu

2024. január 19. 4:57

Jázmin döbbenten fogadta, hogy mennie kell az Éden Hotelből, ahol hiába került testileg és érzelmileg is közel Kendyhez, a Párválasztó ceremónián a fiú nem mellette döntött. Jázmin az rtl.hu-nak erről a fordulatról mesélt, és elmondta azt is, milyen érzés volt, hogy újra odaadta valakinek a szívét, aki mégis átejtette. Emellett a játékban hozott döntéseiről, legnagyobb csalódásairól is őszintén vallott.

Amikor megérkeztél Mexikóba, milyen érzésekkel lépted át az Éden Hotel kapuját?

Nagy félelem volt bennem, hiszen nem tudtam, ki, hogyan áll a párjával, és ki, hogyan fog hozzám állni, mert sosem voltam a lányok kedvence. 

Mindig ment a rivalizálás, így sejtettem, hogy bent is ez lesz. Azon viszont meglepődtem, hogy jóval idősebb srácok fogadtak bent.

A lányok végül tényleg nem fogadtak jól. Ezt bent mennyire érezted rajtuk?

Észrevettem az elején: furán néztek rám, nem értették, mi ez a flegma stílus nálam. Nem lepett meg.

A bemutatkozó filmedben azt mondtad, hogy az emberek általában rosszindulatúnak tartanak. Szerinted ez miért van így?

Azért, mert felvállalom a véleményemet. Nem szeretem, ha valaki hazudik, és mindig megmondom az emberek szemébe az igazságot.

Elsőként Arnit hívtad el randizni. Miért rá esett a választásod? Mit láttál benne?

Arni nem jött be teljesen. Igazából azért vittem el őt elsőként randizni, mert érdekelt, hogy milyen a lányokkal a kapcsolata. Tudni akartam, hogy valójában milyen ember.


El tudtad volna képzelni, hogy párba álltok?

Nem. Elvitték volna mellőlem, és azt nem kockáztattam volna meg.

Később Lovi ígéretet tett neked, hogy együtt mentek végig a Fináléig. Ez akkor hogyan csapódott le benned?

Nem teljesen bíztam meg benne, úgy voltam vele, hogy jó lesz egy opciónak. Viszont volt egy beszélgetésünk, ahol elmondtam, hogy Kendyhez húz a szívem, és azt mondta, hogy válasszak, ad nekem két napot erre.


Kendy és közted később el is csattant egy csók. Azonnal érezted a szikrát kettőtök között?

Úgy éreztem, hogy Kendyvel már az elején elindult valami közöttünk. 

Közölte, hogy bejövök neki, bírja a formámat. Úgy voltam vele, hogy ha kialakul bent valami, akkor nagyon örülni fogok, mert igazából ott bent bejött, de itt kint, a való életben nem biztos, hogy tetszett volna.

Az Éden Hotel falain belül mi fogott meg benne?

Figyelmes volt. Láttam, hogy Nellit pátyolgatja, babusgatja, és ez nekem nagyon fontos egy kapcsolatban, ezért döntöttem úgy, hogy vele szeretném végigvinni a játékot.


Utólag megbántad, hogy összemelegedtetek?

Nem feltétlenül. Van egy része, amit megbántam, és van egy része, amit nem. Érzelmi szinten nagyon vonzódtam Kendyhez, így visszanézve csak azért bántam meg, mert másnap kiejtett, és ez nagy fájdalom volt. Azt hittem, hogy neki is vannak érzései felém.

A Párválasztó ceremónián utánad Zsófi is beállt Kendy mellé. Akkor még nyugodt voltál?

Tudtam, hogy Zsófi oda fog állni, mégis rosszul esett, mert végig mellettem volt a játékban. Ekkor már éreztem, hogy bajban lehetek, mert Zsófihoz is nagyon húzott Kendy szíve, és fogalmam sem volt, hogy milyen döntést hoz majd. De Kendy tett nekem egy ígéretet, ezért százszázalékosan megpróbáltam benne bízni, pedig mindenki figyelmeztetett, hogy nem tartja majd be, amit mondott.


Miért gondoltad, hogy ezzel a húzással „szembe köpte magát”?

Azért, mert nagyon fájt a lelkem, összeomlottam, hogy megint odaadtam a szívem valakinek, és újra csalódnom kellett. A játékomat is elrontottam emiatt. 

Tudtam is, hogy ez lesz a vesztem. Kendy megígért nekem valamit, és nem tartotta be, ezért köpte szembe magát.

Volt, akiben negatívan vagy pozitívan csalódtál?

Talán Szaniban csalódtam. Őt nagyon szerettem bent, és tudta jól, hogy én fogok hazamenni, mégsem szólt. Ez és Fanni viselkedése rosszul esett, de valahol megértem őket, mert a saját játékukat nézték.  

Kikkel tartod azóta a kapcsolatot?

Zsófival és Balázzsal is beszélünk. Balázsnak most készült egy klipje is, amiben szerepeltem, nagyon jól éreztük magunkat. Ő áll hozzám a legközelebb itt kint.

Ha most visszatekintesz az Éden Hotelben töltött napjaidra, volna olyan, amit másképp csinálnál?

Nem bíznék meg Kendyben, és nem vesznék össze Lovival, hiszen vele végig tudtam volna vinni a játékot.

És mi az, amit az Éden Hotel adott neked?

Megváltoztatta az életemet. Megtanultam, hogy muszáj nyitnom mások felé, kommunikálnom kell. Viszont nem bízhatok meg olyanokban, akiknek nem ismerem az élettörténetét. Sok mindenben változtam: nagy élettapasztalatot adott nekem, és megerősített abban, hogy menjek előre, és folytassam az utamat. Ha valami megtör, nem szabad megállni, ugyanúgy folytatódik minden.

#Éden Hotel#RTL+#jázmin#interjú#kiesés#kendy#lovi#arni#párválasztó ceremónia#mexikó#luxushotel

Címlapról ajánljuk