Éden Hotel

Arni hosszas csókcsatába kezdett Adrival a jakuzziban, ezért Szani bosszúhadjáratot indít ellene

rtl.hurtl.hu

2024. január 18. 22:10

Szani alig akart hinni a szemének, amikor meglátta párját Adrival csókolózni a jakuzziban. A sokkoló látványtól – saját állítása szerint – hevesebben kezdett dobogni a szíve, elkapta a hányinger, és úgy érezte, Arni pofátlanul elárulta őt. Mérgében és megalázottságában ki is eszelt egy hadjáratot a srác ellen. Túlzott bosszúvágya azonban nem igazán nyerte el Fanni tetszését.

Arni és Adri engedtek a vágyaiknak: Csak szeretném élvezni


Az esti buli után Arni és Adri a jakuzziban elegyedtek szóba, majd egyszer csak kettesben maradtak, és flörtölni kezdtek egymással a habok között, több csók is elcsattant közöttük. Eközben viszont Szani, Barbi és Jani tőlük néhány méterre álltak lesben, és minden mozdulatukat figyelték.

Abban a pillanatban, amikor megláttam őket, hányinger kapott el, hevesen vert a szívem. Elárulva éreztem magam

– mondta elkeseredve Szani.

Szani bosszút tervez Arni ellen: Ha valaki a pofámba hazudik röhögve, nincs bocsánat!



Undorító, hogy ennyire nem tisztel meg

– sopánkodott Szani, miután szemtanúja volt Arni és Adri csókjának. A lány az éj leple alatt elmondta a barátainak, hogy mit látott a jakuzziban, majd amikor Arni mindent tagadott, elhatározta, hogy a fináléban fogja megleckéztetni a srácot. 

„Úgy néznek rám, mint a véres rongyra” – Adri úgy érzi, a csók miatt közellenséggé vált a luxushotelben


Arni szinte az egész estét Adrival töltötte a jakuzziban, másnap reggel pedig be is számolt Norbinak az élményeiről, majd megnyugtatta a lányt, hogy senki sem tud a csókjukról. Arni később Kendyt is beavatta, akinek azt is elmondta, hogy szívesen lecserélné már Szanit: 

Esküszöm zavar, hogy szájra puszit kell neki adjak, én ezt nem akarom.
 

Fanni nem tartaná korrektnek, ha Szani vinné haza a főnyereményt



Arni végig a pofámba hazudott egész éjszaka

– panaszkodott Szani Zsófinak és Fanninak, majd nekik is elárulta, mire készül Arni ellen, amikor már a főnyereményt jelentő gömböt tartják a fináléban. Annyira belelovalta magát a terve szövögetésébe, hogy már arról is elkezdett fantáziálni, hogy a Reggeliben hogyan nyilatkozik majd a tettéről. Fanninak azonban egy kicsit sem tetszettek a lány szavai.

Szani nem szavazott bizalmat Arninak


A játékosok egy kérdőívet töltöttek ki a jelenlegi párjukról, majd amikor Miller Dávid esélyt adott nekik, hogy lássák egymás válaszait, Szani hallani sem akart róla. Vajon a srác így elkezdte kapisgálni, hogy Szani tervez ellene valamit?
 

Az Éden Hotel teljes évada már elérhető az RTL+ felületén!

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#összefoglaló#arni#adri#csók#szani#döbbenet#hányinger#árulás#terv#hadjárat#32. rész

Címlapról ajánljuk