Éden Hotel

Az RTL+-ra változatlanul érkeznek az Éden Hotel legújabb epizódjai az ünnepek alatt is

rtl.hurtl.hu

2023. december 23. 10:00

Jelentős előnyre tehet szert az, aki az RTL+ felületén követi a luxushotel játékosainak mindennapjait. Az RTL+-on ugyanis nincs megállás, az Éden Hotel legújabb epizódjai az ünnepek alatt is érkeznek majd a platformra. Az Éden Hotel az RTL-en pihenőre megy, az RTL+ felületén viszont újabb és újabb epizódokat láthatnak majd a nézők az ünnepi időszakban is. 

Az Éden Hotel 20. epizódja csütörtök este került adásba az RTL csatornán, ami azt is jelenti, hogy túl vagyunk a játék felén, így pedig mostanra valóban látótávolságba került az izgalmas végjáték. Különösen igaz ez az RTL+ előfizetői számára, hiszen az új évet immár 8 epizódos előnnyel nyitja majd a streaming platform. Ha te sem bírod abbahagyni a részek darálását, akkor az RTL+-on nyomon követheted, milyen dráma alakul a következő párválasztó ceremónián, milyen konfliktusok bontakoznak ki a folytatásban a játékosok között, illetve egy óriási csavar körülményeiről is lehull a lepel az ünnepi időszakban streamelhető epizódokban. Az biztos, hogy meglepetésekből továbbra sem lesz hiány: kialakulnak új szövetségek, folytatódnak a játszmák, és taktikázásból is jut az év végére bőven. És persze újabb csábítók is érkeznek…

Az Éden Hotelben az ünnepi időszakban sincs megállás! Az RTL+ streaming platform felületére a két ünnep között is változatlanul érkeznek a legújabb epizódok a megszokott időben, hétfőtől csütörtökig.

 

#Éden Hotel#RTL+#folytatás#új#epizód

Címlapról ajánljuk