Éden Hotel

Norbi elcsábította Émit, Arni pedig kiadta Csenge útját, majd Szanival csókolózott a sötétben

rtl.hurtl.hu

2023. november 30. 22:55

Az új játékos, Norbi érkezése hatalmas pofon volt Tominak, aki azon is elgondolkodott, hogy feladja a játékot. Az esti buliban Fanni beosont a mosdóba Kendy után, ahol közelebb is kerültek egymáshoz, majd kitört a balhé Arni és Csenge között. A srác annyira felbosszantotta magát, hogy inkább egyedül folytatja a játékot, és kihasználva szingliségét, éjszaka Szanival csókolózott titokban.

Arni megnyugodott, hogy az új beköltöző nem jobb pasi nála, Csengének viszont bejön Norbi


Arni körbevezette az Éden Hotelben Norbit, és megnyugodott, hiszen szerinte labdába sem rúghat mellette az új játékos. Viszont amikor Norbi elárulta, hogy neki Émi a zsánere, Tomiban fellobbant a féltékenység.

A vesztemet érzem

– panaszolta el a fájdalmát.

„Kicsit besokalltam” – Tomi feladná az Éden Hotelt


Tomi egyáltalán nem nézte jó szemmel Norbi közeledését Émi felé, így teljesen maga alá került. Lovinak öntötte ki a szívét, és elárulta, hogy úgy érzi, képtelen ép ésszel kezelni a helyzetet, ráadásul az is felmerült benne, hogy végleg befejezi a játékot és kiköltözik az Éden Hotelből.

Norbi lecsapta Émit Tomi kezéről


Norbi és Émi a naplementében romantikáztak az óceán partján, majd felhúzták egymás kezére a karkötőket, amik nemcsak az összetartozásukat szimbolizálják, de védelmet is jelentenek számukra az Éden Hotel következő párválasztó ceremóniáján.

Nekem Émi nagyon mű, de belülről egy tök cuki lány

– mondta Norbi, aki úgy érzi, sok közös dolog van bennük, és könnyen egy hullámhosszra tudnak kerülni.

Rányitottak Fannira és Kendyre, akik a mosdóban kerültek közel egymáshoz


Az esti buliban Fanni beosont Kendy után a mosdóba, ahol gyorsan egymásra hangolódtak. A többieknek feltűnt, hogy a két játékost túl régóta nem látta senki, ezért keresni kezdték őket.

Szani Viktornál és Tominál is bepróbálkozott: Kijött az az énem, aki nem hoz megfontolt döntéseket


Mivel Szani úgy érzi, hogy nem kapja meg Viktortól azt a közelséget és figyelmet, amire ő vágyik, egyből máshol kezdte keresni a választ az igényeire – egykori párja után Tominál próbálkozott.

Ha valaki megbánt, akkor bezárkózom

– indokolta a döntését.

„Te egy igazi vesztes vagy, ennek születtél” – Arni szakított Csengével


Csenge megalázónak érzi Arni viselkedését, az esti buliban pedig hirtelen kirobbant belőle a percekig elfojtott harag.

Tiszteletlen vagy velem szemben

– esett neki a srácnak, majd az italát is Arni arcába öntötte. A srác ekkor úgy felbosszantotta magát, hogy elhatározta: szingliként folytatja a játékot.

Szani és Arni csókolózva bújtak össze az ágyban


Mivel Szani és Arni is szingliként folytatják az Éden Hotel játékát, egy szobában kellett álomra hajtaniuk a fejüket. Habár mind a ketten önszántukból választották az egyedüllétet, az estét mégsem töltötték magányosan.

„Szembe köpted magad!” – Viktor megtudta, hogy mit tett Szani és Arni az éjszaka


A pillanat hevében elvesztem az önkontrollt, ezért haragszom magamra

– mondta Szani, akinek a tegnap este után megszólalt a lelkiismerete, és őszintén elárulta Viktornak, mit tett Arnival. A srác először nem akart hinni a fülének, majd amikor tudatosult benne, hogy Szani a színtiszta igazat mondja, kinyílt a bicska a zsebében.

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#norbi#beköltözés#csábítás#émi#tomi#fanni#kendy#mosdó#arni#csenge#vita#veszekedés#szakítás#szani#csók

Címlapról ajánljuk