Éden Hotel

Pajzán titkok és szívszorító vallomás az Éden Hotelben

rtl.hurtl.hu

2023. november 29. 22:50

Az Éden Hotel hetedik részében fény derült a játékosok titkaira: a mai játékban többek között azt is megtudhatták a többiek, hogy Viktor több mint 300 lányt csábított az ágyába, majd Szani kendőzetlenül vallott alkoholista éveiről.

„Szálljál már le a földre!” – Arni nekiesett Szaninak


Arni képtelen volt magában tartani a haragját, és a többiek előtt nekiesett Szaninak.

Kicsit vegyél vissza, nagyon fordítva ülsz

– vágta a lány fejéhez, akit teljesen meglepett Arni vehemenciája.

„Megalázó, hogy ő a párom” – Szani szakított és a szingli létet választotta


Egy szobában alszom egy olyan emberrel, akitől hányok

– panaszolta el Szani a fájdalmát Viktornak, majd szemtől szemben adta ki Lovi útját, aki egy pillanatig sem lógatta az orrát.

Viktor: Fanni nagyon butácska


Fanni és Viktor reggeli eszmecseréje nem igazán úgy sült el, ahogy a srác várta volna, Fanni viselkedése ugyanis teljesen kicsapta nála a biztosítékot.

Mintha egy 14 éves kislány lenne, aki most kezdi a gimnáziumot

– jellemezte a lányt.

Zsófi teljesen kiborult, amikor Lovi „féregnek és patkánynak” nevezte


Amikor Lovi számonkérte Zsófit, hogy hány ember szemébe hazudott bele, a lány nem hagyta magát, és rögtön visszaszólt a srácnak.

Azt hiszi, hogy mi vagyunk a bohócok, és övé a cirkusz, de ez fordítva van

– mondta Zsófi, aki szerint Lovi nem olyan remek színész, mint ahogy azt ő saját magáról gondolja.

Szani: Rettentően idegesít, hogy hülyének néznek


Hányok attól, hogy van képe odajönni hozzám

– mondta Loviról Szani, aki a falra mászik attól, hogy a srác megpróbál bizalmatlanságot kelteni benne Viktor iránt. Elhatározta, hogy minden színészi tehetségét beveti, hogy megvezesse Lovit, és kiderítse, mit terveznek a többiek. 

Viktor több mint 300 nővel bújt ágyba, Szaninak pedig 20 másodperc is elég, hogy bepasizzon


Miller Dávid a játékosokról mondott állításokat a párosoknak, akiknek el kellett dönteniük, hogy igazak vagy hamisak a műsorvezető szavai. Mindenki ledöbbent, amikor kiderült, hogy Kendy több mint 100 nővel feküdt le, azt pedig már alig akarták elhinni, hogy Viktor ennél is több lányt csábított az ágyába.

Szani: Alkoholista voltam, aki mindenkivel lefeküdt


Mivel Viktor féltkény lett, hogy Szaninak egyszer – a múltban – mindössze 20 másodperc kellett ahhoz, hogy felszedjen egy srácot, a lány tiszta vizet öntött a pohárba, és felelevenítette a fájó múltat.

„Mintha késsel szurkálnának” – Fanni magányosan zokogott az ágyban


Bár Fanni megígérte a barátnőinek, hogy nem fog könnyeket hullatni az Éden Hotelben, most mégis telesírta a párnáját. Szani korábbi beszólása és a luxushotelben uralkodó rosszindulat miatt úgy érzi, nem bírja már sokáig lelkileg, és nagyon bízik abban, hogy az új srác megdobogtatja majd a szívét.

#Éden Hotel#RTL+#pajzán#titok#szex#viktor#szívszorító#vallomás#szani#alkoholista#múlt#émi#arni#csenge#fanni#lovi#zsófi#kendy#tomi#éden hotel összefoglaló#összefoglaló#7. rész

Címlapról ajánljuk