Émi megváltoztatnás a szilikonos lányok sztereotípiájátA 24 éves Émi hosszú ideje szingli. Reméli, hogy nemcsak a főnyereményt, de egy pasit is haza tud vinni az Éden Hotelből.
Éden Hotel

Émi: Szeretném megváltoztatni a szilikonos lányokkal kapcsolatos sztereotípiákat

rtl.hurtl.hu

2023. november 13. 10:00

A 24 éves Émi hosszú ideje szingli, amin most változtatni szeretne. Reméli, hogy nemcsak a főnyereményt, de egy pasit is haza tud vinni az Éden Hotelből. Konkrét elképzelése is van: víz vagy föld jegyű párt keres magának. Legszívesebben az egész világot beborítaná vattacukorral – imádja az édességet, ezért reméli, hogy nem szed fel plusz kilókat az Éden Hotelben. 

Az RTL+ és az RTL koprodukciójában készült Éden Hotel azonos napon, november 20-án debütál az RTL+ streamingszolgáltatás előfizetős csomagjában és az RTL csatornán. A streaming platform előfizetői reklámok nélkül követhetik a stratégiai reality izgalmait, méghozzá előbb, mint a tévében.

Az Éden Hotel első epizódja a streaming platform előfizetői számára már a premier napjának reggelén, 8:30-tól elérhető lesz, majd az aznap este 22:25-kor az RTL-en kezdődő televíziós premierrel egy időben újabb három epizód válik elérhetővé az RTL+ előfizetős csomagjában.

#Éden Hotel#RTL+#Videó#émi#bemutatkozó#sztereotípia#szilikon#vattacukor

Címlapról ajánljuk