CinemaKlub

Szexelni tanította Britney Spearst és késsel dobálta iskolatársait – 10 érdekesség az újabban Ken babaként feszítő Ryan Goslingról 

rtl.hurtl.hu

2022. július 2. 9:58

A sármos színész minden filmjében meghódítja a női szíveket, azonban azt már kevesebben tudják róla, hogy valódi magányos farkas, aki imád kötögetni, bajkeverő volt a suliban és még Sandra Bullockot is elcsábította. Következzen 10 kevésbé közismert tény Ryan Goslingról, Hollywood egyik legfényesebb csillagáról.

1. Justin Timberlake anyja volt Ryan Gosling ideiglenes gyámja

Justin és Ryan 1993-ban a The Mickey Mouse Club forgatásán barátkoztak össze, de miután Ryan anyjának a munkája miatt vissza kellett utaznia Kanadába, Justin édesanyja viselte gondját az akkor 13 éves srácnak. Bár az egykori jóbarátok már nem tartják a kapcsolatot, Timberlake egyszer így emlékezett vissza erra az időszakra:

Közelebb kerültünk egymáshoz, mint a többi gyerek színésztársunkhoz, mivel osztoznunk kellett a fürdőszobán.

2. Szülei mormonok voltak

A mormonizmus egy vallási mozgalom, ami Ryan elmondása alapján, életük minden területére hatással volt. A gondolkodásukat, sőt még az étkezéseiket is a mormon tanok szerint alakították. Bár a színész sosem tartotta magát mormonnak, nem bánja, hogy vallásosan nevelték.

3. Steak késsel dobálta meg iskolatársát

A színésznek, miután megnézte a Rambo – Első vér című 1982-es filmet, minden vágya az volt, hogy olyanná váljon, mint a főszereplő. Mivel Sylvester Stallone karaktere híres volt késdobálásáról, ráadásul egy lépést sem tett fegyvere nélkül, Ryan, hogy a bálványozott sztárt utánozza, késsel dobálta meg iskolatársait, ezt viszont nem úszta meg következmények nélkül.

Felfüggesztettek, a szüleim pedig halálra rémültek. Azt gondolták: Nem engedhetjük többé, hogy olyan filmet nézzen, amiben erőszak van!

4. Ryannek két beceneve volt középiskolában: „Opie” és „Trouble”  

Az „Opie” elnevezés a jófiúra, míg a „Trouble” a bajkeverőre utalt, bár utóbbira szolgált rá igazán, mivel folyton verekedésbe keveredett.

Kiválasztottam a legkeményebb srácokat a suliban, mert a csajok oda voltak értük. Ezért úgy gondoltam, ha megverem őket, a lányok engem szeretnek majd. De sosem jött be.

5. Ryan szexelni tanította Britney Spearst  

A színész azt állítja, ő tanította meg az énekesnőnek, milyen erotikus pozíciókat próbáljon ki az ágyban, persze csak elméleti síkon. Később azt is elárulta: úgy érzi, ő a felelős, amiért Britney ennyire szexualizálta magát.

6. 2002-ben Sandra Bullock-kal randizott  

Szerelmük ugyan csak egy évig tartott a nála 16 évvel idősebb színésznővel, 2011-ben így nyilatkozott exéről:  

Minden idők két legcsodálatosabb barátnője volt az enyém. Senkit sem ismerek, aki felülmúlná őket.

A másik barátnő alatt ekkor Rachel McAdamsre utalt a színész.

Szexelni tanította Britney Spearst és késsel dobálta iskolatársait –    10 érdekesség, amit biztosan nem tudtál Ryan Goslingról 
Fotó:  Gregg DeGuire / Contributor / Getty Images

7. Gyűlölték egymást és állandóan veszekedtek Rachel McAdamsszel a Szerelmünk lapjai forgatásán

A romantikus film főszereplői megállás nélkül egymásnak feszültek. A rendező így emlékezett vissza egyik forgatási napjukra:

Lehet, hogy nem kellene elmesélnem ezt a történetet, de egy nap tényleg nem jöttek ki egymással a forgatáson. Ryan odajött hozzám és azt mondta: Kivinnéd innen, és behoznál egy másik színésznőt, hogy felolvassa velem a jelenetet? Azt kérdeztem: Micsoda? Erre ő: Nem tudom megcsinálni vele. Egyszerűen nem kapok semmit ebből.

Néhány durva vita után sikerült rendezniük a dolgot, mesélte Nick Cassavetes: 

Azt hiszem, Ryan tisztelte Rachelt, amiért kiállt magáért, Rachel pedig megkönnyebbült, hogy kimondhatta a véleményét.

Talán a sors iróniája, hogy végül egymás mellett kötöttek ki, legalábbis egy időre. A pár se veled, se nélküled kapcsolata 4 évig tartott, mégis sokáig a 2000-es évek álompárjának tartották őket. 2005-ben bezsebelték a legjobb filmes csóknak járó díjat is.

Szexelni tanította Britney Spearst és késsel dobálta iskolatársait –    10 érdekesség, amit biztosan nem tudtál Ryan Goslingról 
 Fotó: J. Shearer / Contributor / Getty Images

Egy kis extra érdekesség a filmhez kapcsolódóan: a rendező azért válaszotta Ryan Goslingot, mert úgy gondolta nem jóképű, a történetnek pedig épp egy ilyen átlagos, „lúzer” kinézetű hősszerelmesre volt szüksége.

8. Kutyusa mohawk stílusú szőrével meghódította az internetet  

A színész keverék kutyája, George különleges megjelenésével mindenkit levett a lábáról. Gazdája szerint az állat ragaszkodott mohawk stílusú külsejéhez, de Ryan egy kis magyarázatot is fűzött hozzá:

Eredetileg nyárra nyírtam neki egy mohawk-ot. De minden alkalommal, mikor kezdett visszanőni a szőre, hülyén nézett ki, ezért folyton megnyírtam, hogy ismét egy jóképű fickó legyen.

George 2016 decemberében, 17 éves korában búcsúzott el Ryantől.

Szexelni tanította Britney Spearst és késsel dobálta iskolatársait –    10 érdekesség, amit biztosan nem tudtál Ryan Goslingról 
Fotó:  Theo Wargo / Staff / Getty Images

9. Két tetoválását is saját magának varrta fel

Rengeteg színész rohangál kidolgozott tetkókkal a testén, amiket a legmenőbb szalonokban készítettek el nekik a művészek. Ryan Gosling azonban elhatározta, hogy néhány testrészét saját magának dekorálja ki.

Egy tetkónak nem kell, hogy jelentése legyen, mert egy idő után vagy megutálod, vagy nevetni fogsz rajta.

Az egyik általa készített tetoválás egy vonalkód a bal csuklóján, viszont a másik nem úgy sült el, ahogy eredetileg elképzelte.

Az egyik tetoválásom eredetileg egy szörnykéz lett volna, ahogy elejti a véres szívet, de mivel magamnak készítettem, sokkal inkább egy kaktuszra hasonlít.

Szexelni tanította Britney Spearst és késsel dobálta iskolatársait –    10 érdekesség, amit biztosan nem tudtál Ryan Goslingról 
Fotó: Gisela Schober / Contributor / Getty Images

10. Hasonló korú kollégáival ellentétben nincs sok barátja

Ryan gyerekként is nehezen talált barátokra, amiben úgy tűnik, nem sokat változott az évek alatt. Volt, hogy két hónapot töltött egyedül egy erdőben egy sátorban. A kedvenc helye Los Angelesben pedig Disneyland. Sokat jár oda egyedül, fülhallgatót és sapkát visel, hogy elvegyüljön a tömegben.

A Szerelmünk lapjai szívtiprója szombaton 20:20-kor a Cool-on hódítja meg exbarátnőjét, Rachel McAdamst.

Nyitókép: MEGA / GC Images

#CinemaKlub#ryan gosling#10 érdekesség#színész#Filmek#hollywood#szerelmünk lapjai#rachel mcadams

Címlapról ajánljuk