CinemaKlub

10 érdekesség a szexi Channing Tatumról, a női szívek meghódítójáról

rtl.hurtl.hu

2022. április 26. 12:49

Április 26-án ünnepli születésnapját a színész, akit jelenleg Az elveszett város és a Katonadolog című mozifilmekben láthat a közönség. Összegyűjtöttünk tíz kevésbé ismert tényt Tatumról, amit eddig nem tudhattál róla.

1. Gyermekkorában volt egy képzeletbeli barátja, akit „fiúnak” nevezett.

Amikor vacsoráztunk, neki is megterítettem, kikészítettem plusz egy tányért. Őrültségnek tűnik. Szerintem egy képzeletbeli világban éltem akkor

– mesélte a színész.

2. Diszlexiával küzd, ezért mindig gondja volt a tanulással. Az olvasás sosem volt az erőssége, ezért állandóan le volt maradva kortársaitól. Később gyógyszereket kezdett szedni, hogy javítson a tanulási nehézségein, azonban ezektől depresszióssá vált, sőt még az öngyilkosság is megfordult a fejében. Pár év után végül felhagyott ezekkel a szerekkel.

3. 20 éves korában szerepelt Ricky Martin She Bangs című klipjében. A hét napos forgatásért 400 dollárt, mai áron mintegy 140 ezer forintot kapott. Megtalálod Tatumot a videóban?


4. Modellkarrierje és színészi pályája előtt dolgozott sztriptíztáncosként, építőmunkásként, jelzáloghitel-brókerként, eladóként egy kölniboltban és egy kölyökkutya bölcsödében is. Utóbbiról így nyilatkozott:

Hihetetlen volt! Egész nap az volt a feladatom, hogy kiskutyákkal játszak, gyógyszert adjak nekik, és a gondjukat viseljem. A kölyökkor a legjobb szakasz a kutyák életében. Imádtam!

5. Amanda Bynes-nak köszönheti a karrierjét? A 2006-os Micsoda srác ez a lány című film castingján a színésznő kitartott amellett, hogy Channing alakítsa filmbeli szerelmét. Hiába mondták a producerek, hogy szerintük túl idősnek néz ki hozzá képest, Bynes nem tágított, és végül azzal győzte meg a film készítőit, hogy a fiatal lányok biztosan odáig lesznek majd színésztársától. Később Amanda beismerte, hogy bejött neki Tatum.

Amanda Bynes és Channing Tatum - MediaNews Group / Boston Herald / Getty Images

6. Channing úgy kapott szerepet a Carter edző című filmben, hogy nem tudott kosarazni. A színész az első jelentősebb munkái közé tartozó filmben Jason Lyle-t alakította. A producerek egy edzőt fogadtak mellé, hogy elsajátítsa a kosárlabdázás alapjait a forgatás előtt.

7.  A The Ellen DeGeneres Show-ban elárulta, hogy mi az egyik legnagyobb félelme:

Szerintem iszonyú furcsák és ijesztőek a porcelán babák. Olyan, mintha igazi szemük lenne, és tényleg nagyon valósághűek

– mondta.

8. A Magic Mike-ot – amiben egy szexi sztriptíztáncost alakít – teljes egészében Channing Tatum és a rendező, Steven Soderbergh finanszírozták. A film költségvetése 7 millió dollár volt.

Channing Tatum a Magic Mike európai premierjén -  Mike Marsland / Getty Images

9. Az egyik hobbija a légtornázás, azon belül is a trapéz a kedvence. Rita Wilson The Trap című rövidfilmjében ismerte meg ezt a sportot az artistát alakító színész. Annyira bejött neki a „repülés”, hogy az otthonában is felszereltetett egy trapézt.

10. A Nicolas Winding Refn rendezésében készült Bronson című alkotás az egyik kedvenc filmje.

Ez egy merész film, ami manapság nagyon ritka. Bronson egy hihetetlen karakter, akit szívesen eljátszanék egy nap. Ugyanakkor tisztában vagyok a korlátaimmal, és nem tartom valószínűnek, hogy felajánlanák nekem az ügyvéd szerepét

– mesélte a színész.

Nyitókép: Gareth Cattermole / Getty Images

#CinemaKlub#channing tatum#színész#érdekesség#tények

Címlapról ajánljuk