CinemaKlub

Megjöttek a sztárok! Fergeteges filmek az RTL Most-on!

rtl.hurtl.hu

2021. március 19. 10:00

Március 19-től újabb Film+ Pop Up tartalmakkal bővül tovább az RTL Most kínálata, a közkedvelt showműsorok és a sorozatok mellett. Világsztárok filmsikereiből választhatnak az érdeklődők.

A tavasz elhozza a sztárokat a Film+ Pop Up kínálatába. Több, mint 100 akció, kaland, történelmi, romantikus film, vígjáték és thriller közül választhatnak a filmek szerelmesei, amelyek kínálata folyamatosan tovább bővül az RTL Most platformon.

Ízelítő a Film+ Pop Up kínálatából:

Remek szórakozást nyújtanak az ikonikus akcióhősöket - többek között Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jason Statham, Chuck Norris, Jean-Calude Van Damme- felvonultató The Expendables-A feláldozhatók trilógia filmjei.

Kicsik és nagyok örökérvényű kedvencei a Bud Spencer és Terence Hill által fémjelzett filmek, amelyek most a Film+ Pop Up kínálatában is megtalálhatók. A Kincs, ami nincs, a Bűnvadászok, Különben dühbe jövünk teszik próbára a rekeszizmokat.

A fizika törvényeit semmibe vevő táncbetétek érkeznek a Step Up-Forradalom és a Step-Up-All In filmekben, amelyek természetesen a romantikát sem nélkülözik. Ha pedig szerelem, akkor kihagyhatatlan a Lily Collins által jegyzett Ahol a szivárvány véget ér című film, vagy a Megdönteni Hajnal Tímeát című romantikus vígjáték, Osvárt Andrea címszereplésével.

Az imént említett nagysikerű hazai alkotáson túl, olyan további filmek várják az érdeklődőket, mint a Vuk 2 - Kis Vuk, Macskafogó 2 rajzfilmek, a Kincsem Nagy Ervin, a Budapest Noir Tenki Réka, Kolovratnik Krisztián és Kulka János, a Brazilok Farkas Franciska, Nagy Dániel Viktor vagy a Most van most Mohai Tamás és Tompos Kátya főszereplésével.

A krimik szerelmesei pedig olyan filmekkel nyomozhatnak, mint a 7 vérfagyasztó nap, Halálos menedék, vagy a Rejtélyek asszonya sorozat.

Március 19-től sztárok és filmsikereik az RTL Most Film+ Pop Up tematikájában.
 

 

#CinemaKlub#rtl most#Filmek

Címlapról ajánljuk