CinemaKlub

Milyen filmet nézzek ma? - Vasárnap (02.14.)

rtl.hurtl.hu

2021. február 13. 23:05

Készüljetek fel egy fergeteges kikapcsolódásra, hiszen ezek a filmek garantáltan a kedvenceitek lesznek: jön például az Aquaman és egy magyar vígjáték is, a Megdönteni Hajnal Tímeát. Jó szórakozást!

Rendőrakadémia 3. - Újra kiképzésen
 


Mahoney, Hightower, Tackleberry és a többiek visszatérnek, hogy eleget tegyenek életük egyik legfontosabb megbízatásának és megpróbálják megmenteni az akadémiát. Az állam nehéz anyagi helyzete ugyanis arra kényszerítette a kormányzót, hogy a két rendőrakadémia közül az egyiket zárassa be. Hogy melyiket éri el a szomorú vég, azt egy szigorú vizsga alapján akarják eldönteni. Kérdés, hogy a jólelkű Lassard kapitány, aki hajlamos volt boldog-boldogtalant örömmel fogadni intézményében, vajon most képes lesz-e megmutatni a vetélytársaknak, hogy a sokszor idétlen, kétbalkezes kadétokból képzett zsaruk csodákra is képesek. Ebben próbál meg segíteni neki a már végzett kadétok csapata, akik igyekeznek mindent megtenni azért, hogy az ellenfél alattomos tervei meghiúsuljanak és segítségükkel a friss újoncok megvédjék az iskola jó hírét.

Mikor? RTL Klub 16:00

 

Aquaman
 


Arthur Curry (Jason Momoa) próbál átlagos életet élni, de ez nagyon nehéz olyan adottságokkal, amelyekkel ő rendelkezik. Még zavarodottabbá válik, amikor megtudja, hogy a földiek által csak legendának tartott Atlantis az óceán mélyében nagyon is létezik, és a víz alatti királyság trónja rá vár. Mint törvényes örökösnek, neki kell elfogadnia a koronát, hogy csatába vezesse a népét. Testvére, Orm (Patrick Wilson) azonban párbajra hívja a trónért. Nereus király (Dolph Lundgren) Valkót (Willem Dafoe) bízza meg Arthur kiképzésével. Nem is sejtik, hogy míg a trónért és a gyönyörű Mera (Amber Heard) kegyeiért viaskodnak, egy minden eddiginél pusztítóbb háború van kibontakozóban.

Mikor? RTL Klub 19:00

 

Az acélember
 


Clark Kent (Henry Cavill) a Kripton bolygó szülöttje, gyerekkora óta kutatja, miért került a Földre, miközben próbál észrevétlen maradni. Az igazság azonban nem hoz megnyugvást számára, szülei ugyanis az életüket adták azért, hogy ő megmenekülhessen. Lois Lane (Amy Adams) riporter hosszas kutatás során talál rá Kentre, és hamarosan fülig beleszeret. Románcuk nem tart sokáig, ugyanis megjelennek Kripton zsarnokai, hogy visszaszerezzék Kenttől a Kódexet, melynek segítségével a Földből új Kriptont hoznának létre.

Mikor? Film+ 19:00

 

Két kopper
 


Jimmy Monroe (Bruce Willis) és Paul Hodges (Tracy Morgan) Brooklynban teljesítenek szolgálatot. Nem ők a nagymenők, igazán gázos páros, sem egymással, sem egymás nélkül nem tudnak létezni. Kapcsolatukat tovább bonyolítja egy értékes baseballkártya, amire Jimmy szemet vet, ebből szeretné ugyanis finanszírozni a lánya esküvőjét. Miközben a kártyára hajtanak, belekeverednek egy nagy leszámolásba, amelyben két mexikói maffiacsoport próbálja egymást lenullázni.

Mikor? Film+ 22:00

 

12 katona 
 


Sosem látott méretű támadás éri az Egyesült Államokat. Az első válaszcsapásról azonnal döntés születik. A fiatal, vakmerő, de igazi háborút még sosem látott Mitch Nelson (Chris Hemsworth) vezetésével egy elit kommandós egységet dobnak le az afgán hegyek közé. A feladatuk az, hogy elvágják az al-Kaida utánpótlási vonalát. Hamarosan rájönnek, hogy a legmodernebb harci technika itt csődöt mond. Nelson, Spencer (Michael Shannon) és Diller (Michael Peña) a helyszínen átmeneti szövetséget köt egy helyi hadúrral, aki lovakat ad nekik a harchoz. Az amerikai harcmodorra kiképzett 12 katona középkori körülmények között kénytelen harcolni a hatalmas túlerő ellen. Elképesztő körülmények között küzdenek az életükért, és egy egészen másfajta háború szabályait kell megtanulniuk.

Mikor? RTL Klub 22:05

 

Megdönteni Hajnal Tímeát
 


Hajnal Tímea (Osvárt Andrea) gazdag és gyönyörű fotómodell, aki unja már a felhajtást, egyszerű, nyugodt életre vágyik. A tizenöt éves érettségi találkozóján találkozik Danival (Simon Kornél). A férfi hasonló cipőben jár. Ugyan az esküvőjére készül, valójában unja az egészet, tűri a menyasszonya meg a családja basáskodását. Az egykori osztálytársak némi beszélgetés és piálás után egymásra találnak a ruhatárban. Az egyetlen gond, hogy mindezt levideózza Bögöcs (Szabó Simon), a tapló, nagyszájú pornóproducer, aki a felvétellel megzsarolja Danit.

Mikor? RTLII 23:30

 

Ha kíváncsiak vagytok, mikor kezdődnek vagy éppen meglesnétek miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#jason momoa#hétvége#vasárnap

Címlapról ajánljuk