CinemaKlub

Milyen filmet nézzek ma? - Szombat (02.13.)

rtl.hurtl.hu

2021. február 12. 23:05

Itt a várva várt szombat, ami most is izgalmas filmeket tartogat számotokra. Jön például a Thor, a Balhé Bronxban, és ezekkel még nincs vége. Kapcsolódjatok ki a hétvégén a CinemaKlubbal!

Balhé Bronxban 
 


Ha egy hongkongi turista New Yorkba érkezik a nagybátyja esküvőjére, az általában egy kis lazítást, városnézést és a család boltjában való besegítést jelent. Nem egészen ugyanez a helyzet, ha az illető Dél-Bronxba keveredett! Keung (Jackie Chan) látszólag ártalmatlan turista, aki egy motoros banda és a maffia közt dúló háborúba cseppenve mutatja meg ellenfeleinek, milyen is az igazi ,,csihipuhi" hongkongi módra.

Mikor? RTL Klub 15:55

 

Hamupipőke-történet (RTLII, 02.13. - 17:00)
 


A suli az egykori tanulója, az azóta ünnepelt tinisztárrá lett Joey Parker (Andrew Seeley) látogatását ünnepli. Ennek kapcsán táncos tehetségkutató versenyt szerveznek, melynek nyertese szerepelhet Joey legújabb videoklipjében. A reménykedők között van Mary (Selena Gomez) is. Az álarcos bulin Mary véletlenül Joey-val kerül össze. A fiú meg akarja találni a lányt, aki a maszk mögött rejtőzött. Némi nehézség árán összejönnek, ám ezt rossz szemmel nézi Joey volt barátnője. Ármánykodásával sikerül elválasztani őket egymástól. Amikor Joey rájön, hogy mi történt, arra kéri Mary legjobb barátnőjét, beszélje rá a lányt, hogy induljon a tehetségkutató vetélkedőn.

Mikor? RTLII 17:00

 

Miről álmodik a lány?
 


Daphne Reynolds (Amanda Bynes) arról álmodik, hogy egy napon megismerheti sosem látott édesapját, akivel édesanyja tizenhét évvel ezelőtt forgószél-szerű szerelembe esett, ám a férfi szigorú arisztokrata családja miatt el kellett válniuk. Mivel Daphne nem hajlandó lemondani arról a régi álmáról, hogy kapcsolat alakuljon ki közte és régóta hiányolt apja között, 17. születésnapján hirtelen Londonba repül. Itt szembesül azzal, hogy édesapja nem más, mint Anglia egyik legismertebb politikusa, Lord Henry Dashwood (Colin Firth).

Mikor? RTLII 18:50

 

A galaxis őrzői
 


A kalandor Peter Quill (Chris Patt) ellopja a titokzatos végtelenkövet, amellyel magára haragítja pártfogóját, Yondut (Michael Rooker), és Ronant (Lee Pace), a galaxis rettegett urát. Quill menekülés közben kénytelen szövetséget kötni négy különös alakkal, Rockettel, az állig felfegyverzett mosómedvével, Groottal, a falénnyel, a bérgyilkos Gamorával (Zoe Saldana) és a pusztító Draxszal (Dave Bautista). Quill hamarosan rájön, hogy a titokzatos gömbnek milyen ereje van, és mekkora veszélyt jelent az univerzumra nézve. A szedett-vedett társaság kénytelen megmenteni a galaxist.

Mikor? Film+ 20:30

 

Thor
 


Az isteni Thor (Chris Hemsworth) óriási pörölyéről legendákat mesélnek. De makacssága és hirtelen haragja miatt még nem méltó arra, hogy apját kövesse Ashgar trónján. Loki (Tom Hiddleston) kihasználja Thor gyengeségét, és csőbe húzza testvérét, melynek következtében Thort a Földre száműzik. A fiatal tudós, Jane Foster (Natalie Portman) talál rá a sivatagban, aki nehezen, de elhiszi, hogy Thor ki is valójában. Közeleg a nap, amikor a világából érkező gonosz le akarja igázni a Földet, és Thornak el kell döntenie, melyik oldalra áll.

Mikor? RTL Klub 21:05

 

Snowpiercer - Túlélők viadala
 


Súlyos emberi mulasztás miatt a Földön újabb jégkorszak köszönt be. A túlélők a Snowpiercer nevű, önellátásra berendezkedett vonaton utaznak immár 17 éve. A hátsó kocsikban elviselhetetlen a nyomor, míg a vonat elején utazók fényűzően élnek, és fegyveresekkel tartják fenn a kialakult rendet. A nyomorgók vezére, Curtis (Chris Evans) felkelést szervez az öreg Gilliam (John Hurt) és hűséges barátja, Edgar (Jamie Bell) segítségével. Curtis megpróbál eljutni a mozdonyig, hogy találkozzon a rendszer megálmodójával, Wilforddal (Ed Harris).

Mikor? Film+ 23:00

 

Csak téged látlak 
 


Amióta gyermekkorában megvakult, Gina (Blake Lively) mindig másokra van utalva. Ennek ellenére igyekezett teljes életet élni, boldog házasságban él Jamesszel (Jason Clarke). A férfi az ő szeme, és a függőség csak megszilárdította szenvedélyes kapcsolatukat. Gina előtt váratlan lehetőség nyílik egy szaruhártya-transzplantációra, melynek révén visszanyerheti látását. A műtétet követően azonban az élete megváltozik, ahogy korábban nem látott zavaró részleteket kezd felfedezni magáról, a házasságáról, az életükről.

Mikor? RTLII 23:30

 

Ha kíváncsiak vagytok, mikor kezdődnek vagy éppen meglesnétek miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#szombat#hétvége

Címlapról ajánljuk