CinemaKlub

Milyen filmet nézzek ma? - Vasárnap (02.07.)

rtl.hurtl.hu

2021. február 6. 23:05

Ha a vasárnap a pihenésé és a szórakozásé, akkor a legjobb filmek várnak rátok! Jön például A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja és a Szemfényvesztők 2. része is. Felkészültetek?

Rendőrakadémia 2.: Az első bevetés 
 


Pete Lassard kapitánynak alaposan meggyűlt a baja a körzetében tevékenykedő bandákkal. Ha nem sikerül leszámolnia velük sürgősen, elveszti az állását, amelyre már szemet is vetett Mauser hadnagy. Épp kapóra jön a rendőrakadémián frissen végzettek hada: Mahoney, aki soha nem akart zsaru lenni, Hightower, a fegyverbolond Tackleberry, a hangeffektusaival népszerű Jones és a többiek. És ezzel Lassardnak sikerül elérni azt, hogy immár nemcsak az utcákon, hanem a rendőrségen belül is teljes legyen a káosz.

Mikor? RTL Klub 15:55

 

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja 
 


Jack Sparrow kapitányt (Johnny Depp) sorra érik a balszerencsés események. A mindenki által rettegett Salazar kapitány (Javier Bardem) és gyilkos szellemkalózai megszöknek az Ördög Háromszögéből, és csak egy cél vezérli őket. Végezni akarnak minden egyes kalózzal, különösen Jackkel. Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel (Kaya Scodelario), a gyönyörű csillagásszal, és az ifjú Henryvel (Brenton Thwaites), a Királyi Flotta nyakas tengerészével.

Mikor? RTL Klub 19:00

 

Jupiter felemelkedése 
 


Jupiter Jones (Mila Kunis) éjszaka született, és a jelek az mutatták, kivételesen nagy jövő áll előtte. Ám ez a jövő nem akar megérkezni: a lány hiába álmodozik, csupán vécéket takaríthat. Ám váratlanul megjelenik Caine (Channing Tatum), és mindent megváltoztat. A genetikailag átalakított exszuperkatona egyetlen okból jött a Földre, hogy magával vigye Jupitert, akinek genetikus kódja földönkívüli örökséget rejt. A jóslat talán igaz volt. Talán valóra is válik. Ám a világ kibillent egyensúlyát helyreállítani szinte lehetetlen feladat még a kiválasztottnak is.

Mikor? Film+ 19:00

 

Szemfényvesztők 2.
 


A négy lovas (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan), és a karizmatikus Dylan (Mark Ruffalo) arra készülnek, hogy csőbe húzzák Walter Mabryt (Daniel Radcliffe), a zseniális számítógépes gurut. Ám Mabry egy lépéssel előttük jár, és erőszakkal kényszeríti a lovasokat, hogy egy minden eddiginél veszélyesebb trükköt mutassanak be, ha életben akarnak maradni. Nincs más választásuk, mint végrehajtani a példátlanul nehéz mutatványt. Da csak úgy tűnik, hogy nincs választásuk.

Mikor? RTL Klub 21:40

 

A sas
 



140, Római Birodalom, Britannia provincia. Ide érkezik Marcus Aquila (Channing Tatum), hogy visszaállítsa családjuk megtépázott hírnevét, s visszaszerezze apja légiójának nyomtalanul eltűnt sas jelképét. Amikor Marcus megkíméli Esca, az ifjú brit (Jamie Bell) életét, Marcus nagybátyja, Aquila (Donald Sutherland) megvásárolja Escát, hogy rabszolgaként szolgálja unokaöccsét. Egy nap Marcus hírét veszi, hogy a keresett sast egy északi templomban látták. Esca kíséretében nyomban útnak indul Hadrianus fala felé, a számtalan veszélyt rejtő barbár törzsek földjére. A film több jelenetét Magyarországon, Szentendrén és Budapesten forgatták, s a kalandfilm stábjának számos tagja magyar.

Mikor? Film+ 21:40

 

A (sz)ex az oka mindennek
 


Egy egyéjszakás kaland során Lainey (Alison Brie) és Jake (Jason Sudeikis) elveszítik szüzességüket, majd útjaik szétválnak. Évekkel később véletlenül összefutnak, és ez a találkozás rádöbbenti őket, hogy az az este mennyire meghatározta szexuális életüket. Jake intrikus nőcsábász lett, míg Lainey mindig a rossz pasikat fogja ki. Igyekeznek az újra fellángoló érzelmeiket kordában tartani, ám rá kell jönniük, hogy a köztük lévő kölcsönös vonzalom a válasz minden problémájukra. Már csak azt kéne megállniuk, hogy másokkal ne bújjanak ágyba.

Mikor? RTLII 23:30

 

Ha kíváncsiak vagytok, mikor kezdődnek vagy éppen meglesnétek miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló

Címlapról ajánljuk