CinemaKlub

Milyen filmet nézzek ma? - Szombat (02.06.)

rtl.hurtl.hu

2021. február 5. 23:05

Fantasztikus filmek várnak rátok szombat este is! A bakancslista, a Star Wars: Az utolsó Jedik és még sokan mások. Üljetek a képernyő elé és indulhat a kikapcsolódás!

10 dolog, amit utálok benned
 


Biancát (Larisa Oleynik) hiába hívják randira a környék legmenőbb srácai. Nem mintha túlságosan tartózkodó lenne, de morc apja a fejébe vette, hogy míg Bianca nővére, Kat (Julia Stiles) otthon ül, húgának is tilos a bulizás. Kat azonban kiállhatatlan, goromba pokróc, nincs senki, aki ki merne kezdeni vele. Amíg színre nem lép egy srác, aki jobban akarja Biancát a többieknél. A csöppet sem szent cél érdekében felbéreli Patrick Veronát (Heath Ledger), ezt a rejtélyes múltú, rettenthetetlennek látszó fiatalembert, hogy csábítsa el a mogorva Katet. A terv nem egyszerű, de végrehajtása sokkal bonyolultabb. Újabb szerelmes ifjoncok kerülnek elő, a párok kicsit átrendeződnek, senki nem ért semmit és végül hátha mindenki rátalál arra, akit megérdemel.

Mikor? RTL Klub 15:45

 

A bakancslista 
 


A bakancslista azon dolgok sora, amelyeket az ember meg akar tenni az életben, mielőtt feldobná a bakancsot. Carter Chambers (Morgan Freeman) is kénytelen összeírni, amikor kórházba kerül. A milliárdos Edward Cole-t (Jack Nicholson), akit csakis a pénzcsinálás érdekel, szintén kénytelen szembenézni a véggel, és osztozni a kórházi szobán Carterrel. A két, egymástól teljesen különböző ember elhatározza, hogy hátralevő idejükben végrehajtják mindazt, amiről álmodoztak.

Mikor? Film+ 18:00

 

A szingli fejvadász 
 



Stephanie Plum (Katherine Heigl) teljesen le van égve. Mivel sürgősen pénzre van szüksége, kijátssza az utolsó lapját, meggyőzi unokatestvérét, hogy adjon neki munkát a vállalatában óvadékbehajtó ügynökként. Stephanie első megbízásával rögtön a környék legnagyobb simlise, az exzsaru és gyilkossági gyanúsított Joe Morelli (Jason O'Mara) nyomába szegődik, annak Joe Morelli-nek, aki a gimi idején elcsábította, majd lepattintotta. Nyakon csípni Morellit érzelmi és anyagi értelemben egyaránt kielégítő bosszú lenne, de miközben Stephanie megtanulja a szakma fortélyait Rangertől (Daniel Sunjata), vagány és vérprofi kollégájától, arra is rájön, hogy a Morelli elleni vád talán nem is teljesen megalapozott.

Mikor? RTLII 19:15

 

Star Wars: Az utolsó Jedik
 


Leia Organa (Carrie Fisher), az Ellenállás legendás vezetője kénytelen a menekülés mellett dönteni Poe Dameron parancsnok (Oscar Isaac) meggondolatlansága miatt. Csakhogy az Első Rend folyamatos tűz alá veszi őket, és segítség nélkül nincs esélyük. Leia abban bízik, hogy a fiatal Jedinek, Reynek (Daisy Ridley) sikerül megtalálni Luke Skywalkert (Mark Hamill), aki képes lenne megmenteni az Ellenállást. Luke azonban nemet mond, és amikor Rey megtudja a szörnyű igazságot, rájön, hogy nincs más választása, csak Kylo Ren (Adam Driver). Hatalmas kockázatot vállal, amikor feladja magát, abban bízva, hogy Leia és Han fiában még maradt valami jóság.

Mikor? Film+ 19:55

 

A galaxis őrzői vol. 2.
 


Peter (Chris Patt) és ütődött csapata, a galaxis őrzői kiváltják fogságából Nebulát, Gamora (Zoe Saldana) testvérét, akire hatalmas vérdíjat tűztek ki. Az őrzők mennének is a Xandarra felvenni a pénzt, ám ekkor a Sovereign flottája rajtuk üt, mert Mordály ellopott tőlük pár értékes elemet. A csapat túléli az egyenlőtlen hajszát, köszönhetően egy különös idegennek, aki likvidálja a teljes ellenséges flottát. Hamarosan kiderül, hogy a rejtélyes fickó Ego (Kurt Russell), aki nem más, mint Peter apja. Ego isteni képességeivel elbűvöli Petert, aki végül Gamorával és Drax-szal (Dave Bautista) leszáll Ego bolygóján. Ám a családi idill nem tart sokáig, Ego asszisztense, Mantis ugyanis felfedi a szörnyű tevet, ami Peterre és barátaira vár.

Mikor? RTL Klub 21:05

 

Iron Sky - Támad a Hold
 



2018-ban egy amerikai űrhajó landol a Holdon, s a személyzet legnagyobb meglepetésére egy náci várost talál a sötét oldalon, ahol Wolfgang Kortzfleisch (Udo Kier) a parancsnok. Az 1945-ben A Holdra menekült nácik leszármazottjai invázióra készülő holdlakók. Elérkezettnek látják az időt, hogy elfoglalják a Földet.

Mikor? Film+ 23:00

 

Az ételművész 
 


Adam Jones séf (Bradley Cooper), a két Michelin-csillaggal kitüntetett szakács egykor igazi sztárnak számított a pályáján. A párizsi gasztronómiai élet különc fenegyerekét kizárólag a bombasztikus ízkombinációk és ételköltemények érdeklik. Ahhoz azonban, hogy megnyithassa saját éttermét és megszerezze az áhított harmadik Michelin-csillagot, a legjobb formáját kell hoznia és jól is kell viselkednie, különösen a gyönyörű Helene (Sienna Miller) miatt.

Mikor? RTLII 23:30

 

Összeláncolva
 



A Katrina hurrikán egyre közelebb ér New Orleanshoz. Nolan Hayes (Paul Walker) kénytelen idő előtt kórházba vinni várandós feleségét, mert váratlanul megindult a szülés. Abigail (Genesis Rodriguez) végül belehal a szülésbe, koraszülött gyermeke pedig inkubátorban küzd az életéért. Hamarosan megkezdődik a kórház és a város evakuálása, ám a férfi nem hagyja magára gyermekét, aki az inkubátor nélkül valószínűleg nem élné túl az éjszakát sem. Az idő vészesen fogy, az áram kimarad, a generátor felmondja a szolgálatot, a víz pedig szép lassan mindent elönt. Szinte semmi esélyük sincs a túlélésre.

Mikor? RTL Klub 23:55

 

Ha kíváncsiak vagytok, mikor kezdődnek vagy éppen meglesnétek miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló

Címlapról ajánljuk