CinemaKlub

Milyen filmet nézzek ma? - Csütörtök (02.04.)

rtl.hurtl.hu

2021. február 3. 23:05

Csütörtök este Tom Hardy és ikertestvére nemcsak a nők szívét, de az alvilágot is maguknak akarják. Denzel Washington pedig olyan merénylet után kezd nyomozni, ami több titkot rejt, mint gondolta. Ti mit tennétek, ha megváltoztathatnátok a múltat?

Déjà vu
 


Doug Carlin ügynök (Denzel Washington) a kompon történt katasztrófa ügyében nyomoz, amikor az esettől látszólag független halálesethez hívják. Carlin biztos benne, hogy Clair (Paula Patton) halála összefüggésben áll a merénylettel. Váratlanul megkeresik őt egy szigorúan titkos katonai kutatóközpontból, ahol lehetősége nyílik betekinteni a múltba. Doug minden titkolózás ellenére rájön, hogy nemcsak megfigyelheti a múltbéli eseményeket, hanem meg is változtathatja a végkifejletet.

Mikor? Film+ 21:00

 

Legenda
 


A két fivér, Reggie Kray és Ron Kray (Tom Hardy) nem is különbözhetnének jobban egymástól, mégis mindig számíthatnak egymásra. A sármos, népszerű és befolyásos Reggie az éjszakai élet királyaként éli mindennapjait. Amikor erőszakos fivérét védve elintézi, hogy az elmegyógyintézetből kiengedjék az őrültnek nyilvánított Ront, úgy érzik, eljött az ő idejük. Úgy döntenek, átveszik az uralmat a londoni alvilág felett.

Mikor? Film+ 23:30

 

Ma este még további filmek is várnak rátok: jön a Megérzés és a Szuperhekusok is!

Ha kíváncsiak vagytok, mikor kezdődnek vagy éppen meglesnétek miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#tom hardy#denzel washington

Címlapról ajánljuk