CinemaKlub

Milyen filmet nézzek ma? - Szerda (02.03.)

rtl.hurtl.hu

2021. február 2. 23:05

Ikonikus akcióhősök várnak titeket szerda este! Sylvester Stallone ismét egy halálos küldetést vállal, Jason Statham pedig az alvilág embereit veszi üldözőbe, hogy megmentsen egy ártatlan életet. Felkészültetek?

A biztonság záloga
 


Luke Wright exrendőr (Jason Statham) egy napon elveszít egy megbundázott mérkőzést, ezért az orosz maffia bosszúból megöli a családját. Luke-ot a véletlen összehozza Mei-jel (Catherine Chan), a kínai kislánnyal, akit ugyanazok a gengszterek üldöznek, akik a családját is megölték. Meiről kiderül, hogy matekzseni, akit a triádok arra kényszerítenek, hogy nekik dolgozzon. A lány egy felbecsülhetetlen értékű kódszámot őriz az emlékezetében, amelyért a triádok, az orosz maffia és a New York-i rendőrség korrupt tagjai akár gyilkolni is képesek. Luke hadjáratot indít a város alvilága ellen, hogy megmentse az ártatlan lány életét.

Mikor? Film+ 21:00

 

Szupercella 3.: Az Ördögverem
 


Ray Breslin (Sylvester Stallone) és csapata ismét lehetetlen küldetésre vállalkozik. Az Ördögveremből, egy régi romvárosra épült erődből próbálják kimenteni újdonsült társuk egykori pártfogoltját. A helyszínen azonban hamar világossá válik, hogy semmi sem az, aminek látszik, és a csapatnak halálos próbatételeket kell kiállnia, hogy élve teljesítsék az akciót.

Mikor? Film+ 23:00

 

Ma este még további filmek is várnak rátok: jön a Különben dühbe jövünk, illetve az ...és megint dühbe jövünk!

Ha kíváncsiak vagytok, mikor kezdődnek vagy éppen meglesnétek miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#akciófilm#jason statham#sylvester stallone

Címlapról ajánljuk