CinemaKlub

Milyen filmet nézzek ma? - Péntek (01.29.)

rtl.hurtl.hu

2021. január 28. 23:05

Ma este kiderül, hogy Robin Hood nyilai legyőzhetnek-e egy egész hadsereget. Ti is kíváncsiak vagytok? Akkor nézzétek a Film+ műsorát!

Robin Hood
 


Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Ha azt hiszed, ismered őt, nem is tévedhetnél nagyobbat. A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a nottinghami seriff a szent háború ürügyén teljesen kisemmizi alattvalóit. Robin és mór barátja, Little John (Jamie Foxx) az ártatlanok védelmében egy merész tervet eszel ki: ellopják a kincstár aranyát, és megdöntik a seriff uralmát. Robin kemény harcossá képezi magát John segítségével, majd álruhát ölt. Senki sem tudja, hogy a féktelen csuklyás nyilai elég gyorsak lesznek-e ahhoz, hogy egy hadseregnyi katonát legyőzzenek.

Mikor? Film+ 21:00

 

Ma este még további filmek is várnak rátok: jön a Godzilla, Artúr király és a Végső állomás 5. része is!

Ha kíváncsiak vagytok, mikor kezdődnek vagy éppen meglesnétek miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#kalandfilm#taron egerton#robin hood

Címlapról ajánljuk