CinemaKlub

Milyen filmet nézzek ma? - Vasárnap (01.10.)

rtl.hurtl.hu

2021. január 9. 23:05

Ma este többek között a Roxfort varázslatos kastélya és a Karib-tenger lenyűgöző világa vár rátok. Tartsatok velünk ma is! 

Harry Potter és a bölcsek köve
 


Petunia néni és Vernon bácsi lépcsője alatt, egy kis szobában lakik mostohafiúk, Harry Potter, aki körül egyre több furcsaság történik: beszélő macskák, postabaglyok és nagy szakállú óriások bukkannak fel a semmiből. Hamarosan kiderül, hogy ő az elmúlt generációk két legnagyobb varázslójának árvája, és eljött az idő, hogy beiratkozzon a titokzatos Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Néhány jó barát, néhány nagy kaland és néhány ősi ellenség vár itt rá.

Mikor? RTL Klub 14:40

 

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka 
 


A XVII. században a Karib-tenger a kalózok birodalma volt, akik megfélemlítették az angol királyi flottát is. Elizabeth Swannt (Keira Knightley), az angol kormányzó lányát elrabolja a rettegett kalóz, Barbossa kapitány (Geoffrey Rush). A lány gyerekkori barátja és szerelme, Will Turner (Orlando Bloom) a lány megmentésére indul, és akarva-akaratlanul a kalózok segítségét kell kérnie. Jack Sparrow (Johnny Depp), a kalózok vezére felfedi Barbossa és társai titkát. Will és Jack megkísérlik a lehetetlent: megszerezni a Fekete Gyöngyöt, kimenteni a lányt és mellesleg megszerezni a világ legdrágább kincsét.

Mikor? RTL Klub 18:50

 

I. e. 10 000 
 


A fiatal vadász, D'Leh (Steven Strait) beleszeret a szépséges Evoletbe (Camilla Belle). Törzsüket azonban ellenség támadja meg és magukkal hurcolják a lányt. D'Leh néhány társával a támadók nyomába ered. Megdöbbenve tapasztalják, hogy más törzsek is léteznek a világban, akiket szintén megtámadtak. Összefognak, ám útközben a vadállatokkal és a természet erejével is meg kell küzdeniük. Végül eljutnak abba a birodalomba, ahol a gonosz uralkodó a társaikat rabszolgasorba taszította.

Mikor? RTL Klub 21:50

 

Toyboy - Selyemfiú a pácban 
 


Nikki (Ashton Kutcher) imád hódítani, odavan a szép nőkért, és soha nem hagyna ki egyetlen alkalmat sem. Vonzerejét általában arra használja, hogy Los Angeles leggazdagabb nőinek ágyában kössön ki, ingyen lakáshoz, remek ajándékokhoz és vip-helyekhez jutva. Persze a nők is profitálnak, mellette gyönyörűnek és fiatalnak érezhetik magukat. Nikkinek azonban választania kell: egy híres és gazdag jogász, Samantha (Anne Heche) és az egyszerű pincérlány, Heather (Margarita Levieva) között.

Mikor? RTLII 23:30

 

A minden6ó
 


Bruce Nolan (Jim Carrey) népszerű tévébemondó az esti híradóban. Barátnője, Grace (Jennifer Aniston) rajong érte. Mindezek ellenére a férfi örökké elégedetlenkedik sorsával. Egy új műsorhoz keresnek vezetőt, de végül is nem őt választják. Elszabadul a pokol: kirúgatja magát, verekedik és egy nap alatt tönkremegy magánélete is. Istent (Morgan Freeman) kezdi el hibáztatni mindezért, aki megjelenik előtte egy érdekes ember képében és okulásul átadja minden hatalmát a káromló tévésnek. Bruce-nak tetszik a korlátlan hatalom lehetősége és elfogadja az ajánlatot. A városban mindenki hozzá imádkozik és neki mondja el lelke legsötétebb titkait! Bruce megpróbál minden igényt kielégíteni, de hamar rájön, hogy Isten feladata nem is olyan könnyű!

Mikor? Film+ 20:55

 

Ha kíváncsiak vagytok, mikor kezdődnek vagy éppen meglesnétek miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#Harry Potter és a bölcsek köve#keira knightley#orlando bloom#johnny depp#ashton kutcher#jim carrey#jennifer aniston#morgan freeman

Címlapról ajánljuk