CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (08.19.)

rtl.hurtl.hu

2020. augusztus 19. 0:00

Wesley Snipes ma este felveszi a harcot a vámpírok ellen!

Penge
 


Penge (Wesley Snipes) félig ember, félig vámpír. Erős és gyorsan gyógyul a sebe, tud a fényben is járni. Ő a kulcs és a kiválasztott a két faj között. Barátjával a vámpírok ellen harcol gyerekkora óta, s egy nap melléjük szegődik Karen doktornő (N'Bushe Wright), akinek megmentette az életét. A vérszomjas, átalakult Frost (Stephen Dorff) a vámpírok uralmát akarja megteremteni a Földön. A vér istenének uralma mindent megváltoztathat. De Penge felveszi vele a harcot.

Mikor? Film+ 21:00

 

Ha/Ver
 


A tini Dave (Aaron Johnson) rajong a képregényekért. A szuperhősökről olvasva elfelejti, hogy a suliban mindig a nevetség tárgya, és a lányok totál átnéznek rajta. Amikor rájön, hogy gumiból vannak a csontjai, elhatározza, hogy felcsap szuperhősnek. Testhezálló jelmezt rendel a netről, nevet ad magának, és elindul, hogy megtisztítsa a várost a bűntől. Elszántságának csak a szuperképességek hiánya szab gátat. Nevetséges akciói felkeltik az igazi hősök figyelmét. Vérprofi (Nicolas Cage) és a tizenegy éves lánya, Kis dög (Chloë Grace Moretz) számára kínos, amit Dave csinál. A helyi maffiafőnök ellen harcoló páros számára hamar világossá válik, hogy nem tudják Ha/Vert leállítani, ezért beveszik a csapatba.

Mikor? Film+ 23:30

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#penge

Címlapról ajánljuk