CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (06.01.)

rtl.hurtl.hu

2020. június 1. 0:05

Ma este jön a Kincsem, a Perzsia hercege, A 13. harcos, Az igenember és még rengeteg finomság. Filmezzünk együtt a hosszú hétvége utolsó napján!

Hazárd megye lordjai: A kezdet
 


Bo (Jonathan Bennett) és Luke (Randy Wayne), a tinédzserkorú unokatestvérek összetűzésbe kerülnek a törvénnyel. Azzal a feltétellel kerülnek szabadlábra, hogy Jesse nagybácsi (Willie Nelson) felügyelete alatt nyáron keményen kiveszik részüket a munkából. A fiúk hamarosan megtudják, hogy veszélyben van Jesse bácsi farmja, Hogg főnök (Christopher McDonald) feni rá a fogát, jelzáloggal megterhelve az ingatlant. Az unokatestvérük, Daisy (April Scott) segítségével Bo és Luke megesküszik, hogy megvédi a családi tulajdont. Eközben rendszeresen szembe kerülnek a helyi közeggel, Coltrane seriffel (Harland Williams). A Lee tábornok névre hallgató járgányuk azonban mindig kihúzza őket a bajból.

Mikor? RTL Klub 15:55

 

...és megint dühbe jövünk
 


Parapolis (Luciano Catenacci), a hírhedt görög tartja a markában Miami kaszinóit és fogadóirodáit. O'Connor admirális (Woody Woodbury) megelégeli a dolgot és hadat üzen az alvilágnak. Johnny Firpo hadnagyot (Terence Hill) bízza meg az akció lebonyolításával. Féltestvére, Charlie (Bud Spencer) régen szerencsejátékosként kereste a kenyerét, most betanítja a kártyatrükkökre testvérét is, így a két fivér együtt indul harcba a maffia ellen a kaszinóban.

Mikor? RTL Klub 18:50

 

Dögölj meg, John Tucker
 


A suli három legcsinosabb és legnépszerűbb csaja rájön, hogy ugyanaz a srác, a gimnázium kosárlabda-csapatának szívdöglesztő kapitánya, az ellenállhatatlan John Tucker csapja nekik a szelet. A sokkoló felfedezés után a három lány elhatározza, hogy életre szóló leckében részesíti a széltolót. Azt szeretnék elérni, hogy a randikirály zokogva lapozgassa üresen tátongó előjegyzési naptárát.

Mikor? RTLII 19:15

 

Perzsia hercege: Az idő homokja
 


Dastan (Jake Gyllenhaal), az utcagyerekből lett herceg kénytelen szövetségre lépni a gyönyörű, de veszélyes Taminával (Gemma Arterton), hogy megmentsék pusztulástól az egész világot. A veszélyt maga a herceg okozta, akit a gonosz Nizam (Ben Kingsley) csellel rávett, hogy eressze ki a mágikus homokórából az idő homokját, ami az egész ország lakosságát félelmetes démonokká változtatta. Dastanon a sor, hogy helyrehozza a hibáját, ám ehhez az idő tőrjére és őrzőjére, Taminára is szüksége van.

Mikor? Film+ 20:55

 

Az igenember
 


Carl Allen (Jim Carrey) a válása után teljesen bezárkózik, és csak kedvenc horrorfilmjeinek él. Hiába próbálja őt barátja, Peter (Bradley Cooper) kirángatni a gödörből, mindig mindenre nemet mond. Egészen addig, amíg össze nem hozza a sors egy félőrültnek látszó ismerősével, aki elcipeli őt Terrence (Terence Trump) szemináriumára. Maga sem tudja, hogyan és miért, de fogadalmat tesz, hogy mostantól mindenre igent mond. Az igeneknek köszönhetően az utcai verekedéstől az előléptetésig mindent átél, még a nagy szerelmet és annak az elvesztését is.

Mikor? RTLII 21:00

 

Kincsem
 


A minden vagyonától megfosztott fiatal gróf, Blaskovich Ernő (Nagy Ervin) céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége. Utolsó fillérjeiből megveszi az értéktelennek tartott, kezelhetetlen lovat, Kincsemet. Mindenki rajta nevet, amikor Schultz, a tarka macska segítségével elkezdi felkészíteni a versenyzésre. Reményei hamarosan megvalósulni látszanak, amikor Kincsem lábán gyógyíthatatlan betegség jelentkezik. Ernő csak apja ellopott orvosi jegyzeteiben bízhat, amit ellensége, von Oettingen báró (Gáspár Tibor) őriz. A báró lánya, a makacsságáról híres Klara (Petrik Andrea) azonban a segítségére siet, ami még jobban felkavarja Ernő életét.

Mikor? RTL Klub 21:10

 

A 13. harcos
 


Az arab származású Ahmed Ibn Fahdlant (Antonio Banderas) száműzetése során találkozik a vikingekkel, akik modoruk és kultúrájuk miatt cseppet sem szimpatikusak a számára. Mindemellett nem hiszi el a barbár északiak meséjét sem, miszerint a vikingek földjét egy misztikus törzs tartja rettegésben, melynek tagjai felfalják az embereket. A jóslat szerint csak úgy lehet legyőzni a szörnyű ellenséget, ha a tizenkét északi harcos mellé tizenharmadikként egy idegen áll. Fahdlan a városba érve hamarosan megtapasztalja az ellenség gonoszságát és a vikingek bátorságát, akik az életüket is készek feláldozni egymásért…

Mikor? Film+ 23:00

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#kincsem#...és megint dühbe jövünk#a 13. harcos

Címlapról ajánljuk