CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (04.11.)

rtl.hurtl.hu

2020. április 11. 0:05

Rengeteg film közül válogathattok ma is: Coco, Aranyhaj, Kincsem, Kavarás, Adaline varázslatos élete, sőt még A vasember is érkezik! Izgatottak lettetek?

Aranyeső Yuccában
 


Buddy (Bud Spencer) egy papírból felállított indiánsereg törzsfőnökének álcázva magát megmenti a gazfickó Girolamót. Ám hamar megbánja jótettét, a túlságosan is ragaszkodó Girolamo ugyanis rendszerint akkor tűnik fel, amikor ő épp evéshez látna. Mivel Buddynak már rendkívül korog a gyomra, pénzük pedig nincs, az útjuk során zsákmányolt bőröndben bízik, amiben azonban arany helyett orvosi műszereket talál. Hogy élelemhez jusson, az újdonsült „doktor” hamarosan gyógyítani kezd. De az élelemben megnyilvánuló segítséget itt sem élvezhetik nyugodtan, mert négy bandita támadja meg őket…

Mikor? RTL Klub 15:55

 

Adaline varázslatos élete
 


A huszonkilenc éves Adaline (Blaake Lively) csodával határos módon túléli az autóbalesetét. Miután felgyógyul, hamarosan rádöbben, hogy a balesetnek köszönhetően nem öregszik tovább. Majdnem nyolcvan éven keresztül őrzi a titkát, tízévente személyazonosságot vált a lelepleződéstől félve. Ám találkozik Ellis Jonesszal (Michiel Huisman), a karizmatikus tudóssal, akiért hajlandó lenne feladni a folytonos menekülést. Ellis családjában azonban nagy meglepetés éri. Ellis apja, William (Harrison Ford) ugyanis felismeri őt, és Adaline úgy érzi, számára nem marad más kiút, mint megint elszökni.

Mikor? RTL Klub 22:10

 

Kavarás
 


Az első randik szabálya egyszerű: tégy próbát, dönts gyorsan, ha pedig nem tetszik a másik, lépj le azonnal. Jim (Adam Sandler) így is tesz, amikor első randija Laurennel (Drew Barrymore) nem jön össze. Ám közös barátaiknak köszönhetően egy szobába kerülnek a luxus családi üdülőhelyen, korábbi házasságaikból származó gyermekeik társaságában. A két csapat között a háború elkerülhetetlen, de nem kétséges, hogy Jimet és Laurent a sors egymásnak teremtette.

Mikor? RTLII 18:10

 

Kincsem
 


A minden vagyonától megfosztott fiatal gróf, Blaskovich Ernő (Nagy Ervin) céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége. Utolsó fillérjeiből megveszi az értéktelennek tartott, kezelhetetlen lovat, Kincsemet. Mindenki rajta nevet, amikor Schultz, a tarka macska segítségével elkezdi felkészíteni a versenyzésre. Reményei hamarosan megvalósulni látszanak, amikor Kincsem lábán gyógyíthatatlan betegség jelentkezik. Ernő csak apja ellopott orvosi jegyzeteiben bízhat, amit ellensége, von Oettingen báró (Gáspár Tibor) őriz. A báró lánya, a makacsságáról híres Klara (Petrik Andrea) azonban a segítségére siet, ami még jobban felkavarja Ernő életét.

Mikor? RTLII 20:30

 

A vasember
 


Tony Stark (Robert Downey Jr.), a zseniális feltaláló és különc milliárdos éppen legújabb szuperfegyverét mutatja be, amikor a csoportot támadás éri és Tony mellkasába vasszilánk fúródik. A szilánk lassan halad a szíve felé, és csak idő kérdése, hogy mikor végez vele. Ráadásul foglyul ejtik és azt követelik tőle, hogy építsen meg egy minden eddiginél pusztítóbb fegyvert. Tony kijátssza fogva tartóit, és egy olyan páncélöltözetet épít, amely segítségére lehet a szökésben és megállítja a szívébe tartó vasszilánkot.

Mikor? Film+ 20:30

 

A beavatott
 


Beatrice Prior (Shailene Woodley) a nem túl távoli Chicagóban él, ahol a társadalom öt csoportra tagolódik, melynek mindegyike egy-egy erény kiművelését írja elő tagjai számára. Az emberek rájöttek, hogy a világban dúló háborúkért nem politikai ideológia, vagy vallási meggyőződés, hanem a személyiségben rejlő rosszra való hajlam okolható. A csoportok célja, hogy az emberekből kiirtsák azokat a tulajdonságokat, amik előidézhetnek egy újabb konfliktust. Az év egy bizonyos napján a 16 éveseknek el kell dönteniük, hova akarnak tarozni: a Bátrakhoz, az Őszintékhez, az Önfeláldozókhoz, a Barátságosakhoz, vagy a Műveltekhez. Egyetlen döntés, amely örökre megváltoztathatja sorsukat. Beatrice a vizsga során szembesül különleges képességével: az Elfajzottak közé tartozik, akik egyetlen csoportba sem sorolhatóak. Egy szabályok uralta világban azonban ez a legveszélyesebb dolog...

Mikor? Film+ 23:00

 

Coco
 


Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.

Mikor? Cool 18:55

 

Aranyhaj és a nagy gubanc
 


Aranyhaj, a királyi pár elrabolt leánya egy toronyban él az anyjának vélt boszorkánnyal. Még soha nem tette ki a lábát a toronyból, és ha a boszorkányon múlik, örökre rab marad. Épp születésnapján toppan be váratlanul Flynn, a körözött bandita, aki az elveszett királylány fejdíszével szökésben van. Kényszerűségből egyezséget kötnek, és belevágnak életük leghajmeresztőbb kalandjába.

Mikor? Cool 21:00

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#adaline varázslatos élete#kavarás#kincsem#a beavatott#coco#aranyhaj és a nagy gubanc

Címlapról ajánljuk