CinemaKlub

2020 február: ezekre a filmekre érdemes lesz beülnöd!

rtl.hurtl.hu

2020. február 6. 9:00

A horrorfilmek és a mesék hónapja lesz ez…

RAGADOZÓ MADARAK (ÉS EGY BIZONYOS HARLEY QUINN CSODASZTIKUS FELSZABADULÁSA)

Az Öngyilkos osztag után Margot Robbie ismét Harley bőrébe bújik. Joker mennyasszonya ezúttal egy saját nagyjátékfilmet kapott, amiben barátnőivel nem ismernek határokat!

Premier: 2020. február 6.

 

 

KÖZEL A HORIZONTHOZ

Romantikus alkotásokból sosem elég. A Csillagainkban a hiba, az Éjjeli napfény és a Két lépés távolság után ismét egy fiatal szerelmespárt követhetünk nyomon, kiknek kapcsolatát egy betegség nehezíti meg. Te miként döntenél, ha megtudnád, életed szerelme HIV-pozitív?

Premier: 2020. február 13.

 

 

SONIC, A SÜNDISZNÓ

A népszerű videójáték rajongói már tűkön ülve várják, hogy a nagyvásznon is megcsodálhassák kedvenc karakterük kalandjait, ráadásul James Mardsen és Jim Carrey is szerepet kaptak a filmben.

Premier: 2020. február 13.

 

 

A VÁGYAK SZIGETE

A vadonatúj horror egy mesebeli helyszínre kalauzolja el a nézőt. Ez a vágyak szigete, ahol minden egyes vendég valóra válthatja legmerészebb álmát. Te mit választanál?

Premier: 2020. február 13.

 

 

SÖTÉT VIZEKEN

Az Oscar-nyertes Spotlight készítői ismét megtörtént eseményeket dolgoznak fel az alkotásban. Miután egy elszánt ügyvéd (Mark Ruffalo) rádöbben, hogy egy vegyi vállalat hosszú évek óta mérgezi a lakosság vízellátását, semmi sem tántoríthatja vissza, hogy felhúzza a kesztyűt.

Premier: 2020. február 20.

 

 

A VADON HÍVÓ SZAVA

A Jack London klasszikus regénye ihlette film Harrison Ford főszereplésével elevenedik meg a nagyvásznon. Sőt, a legújabb CGI-technikának köszönhetően az állati szereplők is félelmetesen valóságossá válnak!

Premier: 2020. február 20.

 

 

A LÁTHATATLAN EMBER

Elisabeth Moss tökéletes választás volt a főszerepre. Cecilia kénytelen elmenekülni bántalmazó barátjától, aki ezután öngyilkosságot követ el. A nő azonban egy percig sem hiszi el a történteket, és úgy érzi, exe még mindig a nyomában jár. Nem csoda, hogy mindenki úgy vélekedik, Cecilia teljesen megőrült... Vagy mégsem?

Premier: 2020. február 27.

 

#CinemaKlub#premier#harley quinn#margot robbie#jim carrey#mark ruffalo#harrison ford

Címlapról ajánljuk