CinemaKlub

2020 január: ezekre a filmekre érdemes lesz beülnöd!

rtl.hurtl.hu

2020. január 8. 12:59

Alig kezdődött el az új év, zseniális alkotásokból már most sincs hiány…

BOTRÁNY

Nicole Kidman, Charlize Theron és Margot Robbie neve szinte már így is tuti garancia a sikerre, ráadásul nem csupán egy kósza limonádéfilmről beszélünk. Az alkotás ugyanis a szexuális zaklatás témakörét járja körül, méghozzá igaz történet alapján!

Premier: 2020. január 9.

 

JUDY

Az alkotás Judy Garland utolsó hónapjaiba enged bepillantást. A népszerű színész-énekesnő bőrébe Renée Zellweger bújik, aki pár napja már meg is kapta az Arany Glóbuszt az alakításáért. Vajon az Oscar-díjat is bezsebeli majd?

Premier: 2020. január 16.

 

BAD BOYS – MINDÖRÖKKÉ ROSSZFIÚK

Will Smith és Martin Lawrence ismét visszatérnek a nagyvászonra. Akcióra fel!

Premier: 2020. január 16.

 

DOLITTLE

Ezúttal Robert Downey Jr. bújik az állatokkal beszélni tudó doktor bőrébe. Egy biztos: lehengerlő látványból tutira nem lesz hiány!

Premier: 2020. január 16.

 

1917

Az első világháború idején játszódó történet két fiatal katona küldetését követi nyomon, amit mindössze 24 óra alatt kell teljesíteniük. Az alkotás bezsebelte a Legjobb drámai film díját az idei Golden Globe-n, úgyhogy nagy valószínűséggel hatalmas hiba lenne kihagyni a filmet. Nézzétek csak meg az előzetest!

Premier: 2020. január 23.

 

JOJO NYUSZI

A szatirikus alkotás főszereplője egy német kisfiú és annak képzeletbeli barátja – aki nem mellesleg Adolf Hitler. A 12 éves Roman Griffin Davis kapott egy jelölést az Arany Glóbuszon, és bár végül Taron Egerton kapta meg a díjat, mindenképp érdemes megnézni a kissrác alakítását, ráadásul Scarlett Johansson oldalán!

Premier: 2020. január 23.

 

KISASSZONYOK

Greta Gerwig a Lady Bird után ismét elfoglalta helyét a rendezői székben, és az amerikai polgárháború idején játszódó filmjében olyan nagy nevek szerepelnek, mint Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Emma Watson és Meryl Streep. Kell ennél több?

Premier: 2020. Január 30.

 

#CinemaKlub#premier#nicole kidman#charlize theron#margot robbie#judy#judy garland#renée zellweger#will smith#martin lawrence#robert downey jr#1917#adolf hitler#scarlett johansson#Kisasszonyok#Greta Gerwig#saoirse ronan#timothée chalamet#emma watson#meryl streep

Címlapról ajánljuk