CinemaKlub

5+1 érdekesség a Szörny Rt. és a Szörny Egyetem filmekről!

rtl.hurtl.hu

2019. december 25. 6:00

Szörnyen szórakoztató mesékkel készültünk nektek karácsonyra! 25-én 19 órakor a Szörny Rt., 26-án pedig a Szörny Egyetem érkezik az RTL Klub-ra, úgyhogy össze is szedtünk nektek néhány érdekességet erről a két filmről!

1. Sully minden egyes szőrszálát egyesével animálták le. Ez összesen 2,320,413 szőrszálat jelent.

2. Boo valódi neve Mary.

3. Ha bárki aggódott volna, a filmvégi stáblistán feltűnő felirat megnyugtatja majd: A film készítése során egyetlen szörnynek sem esett bántódása!

4. A Szörny Rt. Rendezője Peter Docter számos másik kedvenc mesénk rendezője is. Ő felelt a Fel! És az Agymanók mesékért, jövőre pedig a Pixar legújabb moziját, a Lelki ismereteket láthatjátok majd a moziban tőle.

5. A Szörny Egyetemet azonban már nem Docter, hanem Dan Scanlon rendezte. Ugyan neki az első komolyabb projektje a Szörny Egyetem volt, jövőre neki is érkezik egy új meséje, Előre címmel. Abban egy varázslényekkel teli világban kalandozik majd a két főszereplő, akiknek eredeti hangját Tom Holland és Chris Pratt adják.

+1. Ahogy azt a Pixartól már megszokhattuk, ebben a filmben is találunk utalást más alkotásaikra. Ezúttal Arlo, a Dínó tesó barátságos dinoszaurusza tűnik fel egy játék formájában a film vége felé.

Ne feledjétek, Szörny Rt. december 25-én, 19 órától az RTL Klub-on, egy nappal később, 26-án pedig ugyanebben az időpontban érkezik a Szörny Egyetem is az RTL Klub képernyőjére!

#CinemaKlub#szörny rt.#mese#érdekesség#pixar

Címlapról ajánljuk