CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (07.07.)

rtl.hurtl.hu

2019. július 7. 0:05

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Viharzóna

Billy Tyne kapitány (George Clooney) kardhalvadászatra hívja össze legénységét. Tudja, hogy az idő októberben bármikor rosszra fordulhat, de belevág a nagy zsákmány reményében. Öten követik őt: a két hősszerelmes ifjú, Bobby és Bugsy, a nemrégen elvált Murph, Alfred, a hallgatag jamaikai és egy ellenszenves férfi. Az első kudarc után veszélyesebb vizekre merészkedik a kapitány. A sikeres halászat után azonban elromlik a hajó felszerelése. Nehéz döntés előtt állnak: vagy áthajóznak a viharon, vagy várnak és elvesztik a zsákmányt.

Mikor?

RTL Klub 15:05
 

Vaiana

Vaiana, a kalandvágyó tinilány vakmerő küldetésre indul, hogy megmentse népét. Útja során találkozik az egykoron hatalmas félistenként tisztelt Mauival, aki szárnyai alá veszi a lányt, hogy igazi felfedezőt faragjon belőle. Együtt vágnak neki a nyílt óceánnak, az út pedig nem szűkölködik az eseményekben. Hatalmas szörnyekkel és elképesztő veszélyekkel szállnak szembe, s közben Vaiana teljesíti ősei küldetését és felfedezi azt, amit a legjobban keresett - saját magát.

Mikor?

RTL Klub 20:05
 

A cipőbűvölő

Max Simkin (Adam Sandler) amióta él, cipőket javít. A középkorú férfi az anyjával lakik és abban a boltban dolgozik, amit apja, Abraham (Dustin Hoffman) hagyott hátra, amikor titokzatos módon eltűnt. Unalmas élete egy csapásra megváltozik, amikor a varrógépe lerobban, ráadásul éppen akkor, amikor sürgősen be kell fejeznie egy fontos munkát a helyi gengszternek, Leon Ludlow-nak (Clifford Smith). Előkeresi a régi családi gépet, amiről kiderül, hogy az nem egy hétköznapi varrógép, ő pedig nem egy hétköznapi cipész.

Mikor?

RTL Klub 22:15
 

Kincsem

A minden vagyonától megfosztott fiatal gróf, Blaskovich Ernő (Nagy Ervin) céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége. Utolsó fillérjeiből megveszi az értéktelennek tartott, kezelhetetlen lovat, Kincsemet. Mindenki rajta nevet, amikor Schultz, a tarka macska segítségével elkezdi felkészíteni a versenyzésre. Reményei hamarosan megvalósulni látszanak, amikor Kincsem lábán gyógyíthatatlan betegség jelentkezik. Ernő csak apja ellopott orvosi jegyzeteiben bízhat, amit ellensége, von Oettingen báró (Gáspár Tibor) őriz. A báró lánya, a makacsságáról híres Klara (Petrik Andrea) azonban a segítségére siet, ami még jobban felkavarja Ernő életét.

Mikor?

RTLII 21:00
 

Budapest Noir

Gordon Zsigmond (Kolovratnik Krisztián), a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz. A zsigereiben érzi, hogy ez az ügy más, mint a többi. Nyomozását a minisztérium sem nézi jó szemmel, csak egyetlen segítője van, a fotós Krisztina (Tenki Réka). Gordont azonban hajtja a kíváncsisága, és minél jobban el akarják ijeszteni, annál kitartóbban követi a nyomokat. A szálak Vörös Margóhoz (Dobó Kata) vezetnek, ám hamarosan kiderül, hogy ez még csak a kezdet.

Mikor?

RTLII 23:30
 

Bűnvadászok

Wilbur Walsh (Bud Spencer) és Matt Kirby (Terence Hill) a kikötőben bóklászva próbálnak munkát szerezni. Ám a furcsa párosnak nincs nagy szerencséje, munka helyett néhány helyi gengszter és pár autó szétpüfölésével kell vigasztalódniuk. Ezért úgy döntenek, hogy kirabolnak egy szupermarketet, de az akció balul sül el. A bolt hátsó bejárata helyett a helyi rendőrőrs ajtaján robbannak be. Hogy elkerüljék a letartóztatást, beállnak rendőrnek. A törvény jó oldalán állva sem hazudtolják meg önmagukat, aktuális pofonzáporaik között nyomozni kezdenek egy kínai titokzatos halála után, és miközben a szálakat gombolyítják, előszeretettel teszik helyre a környékbeli rossz fiúk állkapcsát és más, ütésre zsibbadó testrészeit is.

Mikor?

Film+ 18:40
 

Sherlock Holmes

A legendás mesterdetektív, aki közelharcban legalább olyan verhetetlen, mint logikus gondolkodásban, élete legnagyobb problémájával kerül szembe. Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) és hű társa, Dr. Watson (Jude Law) a fekete mágia nagymestere, Lord Blackwood (Mark Strong) nyomába ered. Ha nem leplezik le időben, az végzetes következményekkel járhat az egész birodalomra nézve.

Mikor?

Film+ 21:00

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#Viharzóna#kincsem#budapest noir#bűnvadászok#sherlock holmes

Címlapról ajánljuk