CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (06.07.)

rtl.hurtl.hu

2019. június 7. 0:05

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Batman: Kezdődik

Bruce Wayne (Christian Bale), az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard (Liam Neeson), a keleti mester a harcosai közé veszi, és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben, és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel (Katie Holmes) és James Gordon nyomozó (Gary Oldman) mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel…

Mikor?

Film+ 21:00
 

A sas és a sárkány

Huo Ant (Jackie Chan), a nagy tiszteletben álló parancsnokot és századát egy elhibázott akció miatt rabságra ítélik, és egy város újjáépítésén kell letölteniük büntetésüket. Kiderül, hogy mindössze két hetük van a város felépítésére, amikor újabb csapás éri őket. A romos falaknál megjelenik a római Lucius (John Cusack) kiéhezett seregével. A két, harcra kész vezér rájön, hogy össze kell fogniuk, ha le akarják győzni az áruló Tiberiust (Adrien Brody), aki Lucius nyomában könyörtelenül végez mindenkivel.

Mikor?

Film+ 23:50

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#batman: kezdődik

Címlapról ajánljuk