CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Kedd (05.21.)

rtl.hurtl.hu

2019. május 21. 0:05

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Tűz a mélyben

Jack Taggart nyomozó (Steven Seagal) két FBI-ügynök és egy nyomozó halálának ügyében nyomoz, akiket azon a bányászvidéken öltek meg, ahová több ezer tonna, ismeretlen eredetű toxikus mérgező anyagot szállítottak. Hamar rájön, hogy a háttérben a helyi kiskirály, Orin Hanner (Kris Kristofferson) piszkos üzelmei állnak, aki rettegésben tartja a környéket és nem riad vissza Taggart meggyilkolásától sem. A halálos öklű nyomozó kegyetlen tisztogatásba kezd, hogy megmentse a falu megfélemlített lakóinak az életét.

Mikor?

Film+ 19:00
 

A biztonság záloga

Luke Wright exrendőr (Jason Statham) egy napon elveszít egy megbundázott mérkőzést, ezért az orosz maffia bosszúból megöli a családját. Luke-ot a véletlen összehozza Mei-jel (Catherine Chan), a kínai kislánnyal, akit ugyanazok a gengszterek üldöznek, akik a családját is megölték. Meiről kiderül, hogy matekzseni, akit a triádok arra kényszerítenek, hogy nekik dolgozzon. A lány egy felbecsülhetetlen értékű kódszámot őriz az emlékezetében, amelyért a triádok, az orosz maffia és a New York-i rendőrség korrupt tagjai akár gyilkolni is képesek. Luke hadjáratot indít a város alvilága ellen, hogy megmentse az ártatlan lány életét.

Mikor?

Film+ 19:10
 

Kiút nélkül

Jack Dwyer (Owen Wilson) egy amerikai vállalat új igazgatójaként az egyik délkelet-ázsiai országba utazik a családjával, a feleségével és a két gyermekével. Az életük azonban egyik pillanatról a másikra veszélybe kerül, amikor fegyveres felkelés tör ki. Az utcákon az erőszak lesz az úr, a lázadók valósággal vadásznak a külföldiekre. A káosz közepette Jack találkozik Hammonddal (Pierce Brosnan), a titokzatos angol turistával, akinek a segítségével megpróbálnak eljutni az amerikai nagykövetségre.

Mikor?

Film+ 22:50

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló

Címlapról ajánljuk