CinemaKlub

Robert Pattinson lehet az új Batman

rtl.hurtl.hu

2019. május 17. 10:04

Ben Affleck távozása után, most az Alkonyat-filmek sztárja öltheti magára a denevérember kosztümöt.

Elég kacifántos lett mostanra a Warner-DC filmuniverzuma, Ben Affleck és Henry Cavill ugyanis már nem öltik magukra Batman és Superman jelmezeiket, Gal Gadot azonban továbbra is megmarad Wonder Woman szerepénél, illetve Jason Momoa is fog még kalandozni az óceánok mélyén Aquamanként.

Éppen az ilyen problémák, illetve az elég csúnyán elhasaló Batman v Superman és Justice League filmek miatt, a DC mostantól a szuperhősök önálló kalandjaira koncentrál inkább, nem pedig a világmegmentő csapatokra. A következő Batman film tehát, mely nemes egyszerűséggel The Batman címre hallgat majd, a fiatal Bruce Waynet követi, és a legfrissebb hírek szerint nagyon úgy néz ki, hogy az Alkonyat-filmek sztárja, Robert Pattinson bújhat a multimilliárdos igazságharcos bőr(eger)ébe.
 


A Deadline információi szerint Pattinson mellett még Nicolas Hoult (X-Men-filmek, Mad Max: A harag útja) is versenyben van a szerepért, így a hivatalos bejelentésig nem tudhatjuk biztosan, hogy ki lesz az új Batman. A filmről annyit azonban már biztosan tudunk, hogy Matt Reeves (Cloverfield, Majmok bolygója-franchise) rendezi, illetve a forgatókönyvet is Ő csiszolgatja még. Ha hihetünk az előzetes híreknek, akkor a bemutató 2021. júliusában várható.

#CinemaKlub#batman#robert pattinson#warner#dc#képregény

Címlapról ajánljuk