CinemaKlub

2019. március: ezekre a filmekre érdemes lesz beülnöd!

rtl.hurtl.hu

2019. március 4. 15:56

Itt a tavasz, érkezik a jó idő, de moziba járni ezentúl is érdemes...

Marvel Kapitány

Újabb (női!) szuperhőssel gazdagodik a Marvel-univerzum, ráadásul az Oscar-díjas Brie Larson főszereplésével! Ti is várjátok már?

Premier: 2019. március 7.

Mi

Jordan Peele tavaly kapta meg az Oscar-szobrocskát az azóta már-már klasszikus Tűnj el! című film forgatókönyvéért, most pedig érkezik a második rendezése. Biztosak vagyunk benne, hogy ezúttal sem okoz majd csalódást. Elég csak végignéznünk az előzetest…

Premier: 2019. március 21.

Colette

Keira Knightley visszatér a mozikba, ráadásul egy önéletrajzi filmbe. (Khm-khm, azokat imádja az Amerikai Filmakadémia, talán lesz ebből valami díj?) A színésznő Sidonie-Gabrielle Colette francia írónő bőrébe bújik, aki szembeszáll a társadalmi konvenciókkal, és a női egyenjogúság egyik úttöröjévé válik. „És ez a kéz, amelyik a tollat tartja, történelmet ír.”

Premier: 2019. március 21.

Dumbo

A Disney egy pillanatig sem áll le az élőszereplős filmek gyártásával. Idén először a repülő kiselefánt története elevenedik meg a vásznon, olyan világsztárok nevével fémjelezve, mint Colin Farrel, Michael Keaton, Danny DeVito és Eva Green.

Premier: 2019. március 28.

Túltolva

Ki gondolta volna, hogy látjuk valaha Matthew McConaughey-t egy szál bugyiban füvezni a tengerparton? A világhírű színészhez Zac Efron, Martin Lawrence, Jonah Hill, és az amerikai rapper, Snoop Dogg is csatlakozik.

Premier: 2019. március 28.

Egy fiú hazatér

Az alkotás egy anya és fia kapcsolatát meséli el, méghozzá Julia Roberts és Lucas Hedges főszereplésével. Úgy tűnik, a mindössze 22 éves srác karrierje egyre szebben ível felfelé, hiszen az elmúlt években olyan nagyszerű filmekben kapott szerepet, mint A régi város, a Három óriásplakát Ebbing határában, a Lady Bird és a Kitörölt fiú.

Premier: 2019. március 28.

#CinemaKlub#március#film#premier#marvel kapitány#colette#dumbo#brie larson#marvel#keira knightley#michael keaton#danny devito#eva green#matthew mcconaughey#zac efron#martin lawrence#snoop dogg#julia roberts#három óriásplakát ebbing határában

Címlapról ajánljuk