CinemaKlub

2019. február: ezekre a filmekre érdemes lesz beülnöd!

rtl.hurtl.hu

2019. február 1. 9:00

A folytatások és az Oscar-jelölt alkotások tárt karokkal várnak…

A Lego kaland 2.

Az első rész sikerének köszönhetően nem is volt kérdés, hogy elkészül a folytatás. Valljuk be, nem csak a gyerekek örömére…

Premier: 2019. február 7.

A kedvenc

A 2019-es Oscar-gála egyik legnagyobb “kedvencéről” beszélünk, hiszen a film összesen tíz jelölést gyűjtött be. Sőt, a három színésznő (Olivia Colman, Emma Stone és Rachel Weisz) három színészi kategóriában is helyet kapott! Mi több, a fiatal Tolkient alakító Hoult is feltűnik majd a vásznon.  

Premier: 2019. február 7.

Boldog halálnapot 2.

Bár a szakma nem fogadta valami pozitívan az első epizódot, a film így is szép számokat produkált. Egy biztos: borzongásból ezúttal sem lesz hiány!

Premier: 2019. Február 14.

Így neveld a sárkányod 3.

Újra itt egy nagysikerű mese folytatása, aminek sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy immár a harmadik részről beszélünk. Hablaty tehát visszatér, ráadásul a Hibbant-sziget vezetőjeként!

Premier: 2019. Február 21.

Alelnök

Ismét egy Oscar favorittal állunk szemben, méghozzá olyan világsztárokkal a fő- és mellékszerepekben, mint Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell és Sam Rockwell.

Premier: 2019. Február 21.

Zöld könyv – Útmutató az élethez

Viggo Mortensen és Mahershala Ali párosáról már most ódákat zengenek, és minden bizonnyal valamelyikük az Oscar-gálán is bezsebel egy díjat. A film egy afroamerikai zongorista és sofőrje barátságát meséli el. Ezt ti se hagyjátok ki!

Premier: 2019. Február 21.

#CinemaKlub#2019#film#mozi#premier#Olivia Colman#emma stone#rachel weisz#christian bale#amy adams#steve carell

Címlapról ajánljuk