CinemaKlub

A Halálos iramban-széria legbrutálisabb leszámolását ígéri Dwayne Johnson

rtl.hurtl.hu

2019. január 30. 11:54

A színész képekkel is bizonyítja, hogy a közelgő Halálos iramban spin-off, a Hobbs and Shaw a legkeményebb része lesz a sorozatnak.

Dwayne Johnson már többször is nyilatkozott arról, hogy a Halálos iramban filmek első spin-offja, a Hobbs and Shaw különleges helyet foglal el a szívében, hiszen számára ez nem csak egy egyszerű film.

Amellett ugyanis, hogy Johnson producerként és főszereplőként is részt vesz a film készítésében, a történet egyes elemei is szorosan kötődnek majd a színész szamoai gyökereihez is.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on


Johnson mellett például feltűnik majd a szintén szamoai ex-pankrátor, Roman Reigns is, akiről Johnson egy Instagram-posztjában áradozott:

 „Nagyon büszke vagyok az erőfeszítéseire és az autentikus játékára, amit – életében először – a mi filmünkben nyújt. Továbbá nagyon hálás vagyok azért, mert minőségi időt tölthetek el, itt a szigeteken az unokatestvéremmel, aki nap, mint nap épül fel a leukémiájából. A kitartása és az alázat, amivel felveszi a harcot ezzel a kihívással inspirálta az egész családunkat, valamint emberek millióit a pankrátorok világában…”
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on


Dwayne Johnson többször kiemelte azt is, hogy a Hobbs and Shaw a Halálos iramban-filmek eddigi legkeményebb leszámolását is felvonultatja majd:

 „Ez a szent szamoai föld, amin éppen állsz, az őseink vérével van átitatva. Ma este, a tiétekkel öntözzük meg…” -írta Johnson a filmből megosztott képe mellé.

Bár a Halálos iramban-mozik sosem fogták vissza magukat, ha az akcióról volt szó, úgy tűnik, hogy ezúttal még magasabbra teszik azt a bizonyos lécet Johnsonék. A héten ráadásul az első előzetest is megkapjuk állítólag, szóval már nem kell sokat várjunk, hogy kicsit mi is belepillanthassunk a Hobbs and Shaw-ba.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on


A filmben Dwayne Johnson és az említett Roman Reigns mellett Jason Statham is feltűnik majd, a történet rosszfiúját pedig Idris Elba alakítja majd. Premier várhatóan idén augusztusban.

Forrás: Instagram
#CinemaKlub#dwayne johnson#rock#halálos iramban#jason statham

Címlapról ajánljuk